Strikket pandebånd | Opskrift på strikket pandebånd


Med et strikket pandebånd kan du varme ørerne og se smart ud samtidig. Et strikket pandebånd er et hyggeligt strikkeprojekt, som ikke behøver at tage så lang tid. Samtidig ser et pandebånd flot ud og dekorativt ud. Et pandebånd kan strikkes til både damer, herrer og børn. Du kan se eksempler på dette blandt de strikkeopskrifter på pandebånd som er nævnt nedenfor.

Alle opskrifterne er fra Drops Garnstudio, og kan hentes gratis på deres hjemmeside.

DROPS garn kan du købe billigt lige her

Rigtig flot pandebånd, der er strikket med feminime detaljer i form af snoet strik. På den måde kommer pandebåndet til at syne som en fletning.

Strik pandebånd, og hold ørerne dejlig lune i den kolde tid. Strikkeopskriften er gratis fra Drops. Vælger du dette strikkekit, kan du frit vælge mellem mange flotte farver.

Hvis du har lyst kan du strikke en flot matchende hals til. Denne kan med fordel bæres udenpå jakken, så sættet kommer til sin ret.

Et strikket pandebånd i tykt garn, der giver et flot og råt look. Pandebåndet er retstrikket, så du bærer det med pindende “lodret”. På den måde får det retstrikked arbejde en effekt som rib, der giver en god pasform. Det trækker sig sammen og kan udvides, hvilket er komfortabelt når vi snakker om et pandebånd, der tages af og på.

Det strikkede pandebånd er prydet med en yndig fletning, der også vil udfordre dig som strikker.

Til den gratis opskrift hører der en matchende hals, som går flot ned i en spids. Halsen er ligeledes prydet med en fletning-effekt, som gør at sættet står flot sammen.
Rigtig sødt strikket pandebånd til børn. Pandebåndet er fra Viking Design, som laver nogen virkelig fine strikkeopskrifter til både børn og voksne.

Dette fine pandebånd er med små får hele vejen rundt, som uden tvivl vil bringe et smil frem hos barnet. Strik pandebåndet i røde farver som vist her, og det får et julet look. Du kan naturligvis også vælge en af de mange andre moderne farver, og gå efter et mere klassisk udseende.

DROPS garn kan du købe billigt lige her

Køb denne opskrift som kit, og få garn og opskrift til en god samlet pris. Strik pandebåndet og glæd dit barn eller barnebarn.
[/av_textblock]

Strik pandebånd som en del af et helt sæt – denne strikkeopskrift fra Dale garn er designet med det nordiske look in mente. Det passer da også så udmærket i den nordiske kulde og sne.

Et perfekt sæt hvis du ynder at tage på skiture eller blot udflugter i den frie natur. Det utrolig lækre Dalegarn i uld har uldens fantastiske egenskaber, og vil holde dig lun og tempereret, selv under skiftende vejrforhold.

Da strikkeopskriften er gratis, er der naturligvis intet i vejen for at du blot strikker pandebåndet og de matchende vanter. Så har du et flot hjemmelavet sæt, der er perfekt til de kølige dage.

Strikket pandebånd til herrer. Endnu en flot opskrift fra det populære Dale. Garnet er 100% uld, og føles utrolig lækkert. Samtidig giver det en god varme. Strik pandebånd med et flot nordisk strikkemønster som dette.

Det passer her fint til en herre, men er dog ret neutralt i sit udtryk og kan derfor benyttes af begge køn. Et strikket pandebånd er perfekt til det kølige efterår inden det bliver rigtig koldt. Strikkemønsteret på pandebåndet går igen i den maskuline sweater.
[/av_textblock]

Søde pandebånd til børn i det flotte nordiske design fra Dale garn. Dette strikkede pandebånd til børn er strikket i ren uld, så det holder ørerne dejlig varme. Pandebåndet er ret bredt, så det varmer ekstra godt på de små hovedet.

Med til denne opskrift hører

Recent Posts