Strikket elefanthue med ører


En sød strikket elefanthue med ører er ikke til at stå for. Her på siden har vi fundet frem til et par rigtig søde, strikkede elefanthuer med ører, som bare ikke er til at stå for. Fortrækker du at strikke huen selv, så har vi også fundet en opskrift på en strikket babyhue med ører.

En elefanthue er en hue der både omkranser ansigtet og halsen. Den er varmere end en almindelig tophue, og er derfor virkelig god til børn i den kolde tid. Elefanthuen kan puttes inden under jakken, så barnet ikke behøver at bruge halsedisse eller halstørklæde, som hurtigt kan blive lidt besværligt for de små.

Varianten med ører er nok mest populær til de helt små under 2 år, men det kommer naturligvis helt an på hvad barnet selv og du som forældre ønsker. Uanset hvad, så er elefanthuen et must til vinterens kolde vejr. Læs videre og find den bedste elefanthue til dit barn!

Strikket elefanthue spidse ører

Her har vi en sød lyserød hue med spidse ører til en lille pige. Denne elefanthue er strikket, så hvis du ikke har mod på selv at strikke en hue, er denne da perfekt. Køb huen med fri levering her.

Sød hue med ører

Sød elefanthue i uld med ører

Rigtig sød elefanthue til børn, og endda med søde ører der stikker op. Hvis dit barn skal holde sig varm hele vinteren, og samtidig se nuttet ud, så er denne hue i uld noget nær det bedste du kan købe. Find huen med gratis fragt her.

Babyhue

Gratis strikkeopskrift på hue med ører

Det er desværre ikke lykkedes os at finde en strikkeopskrift på en elefanthue med ører, men til gengæld findes denne søde hue som en helt gratis strikkeopskrift. Klik dig videre her, og du kommer direkte til opskriften.

Hvis du ikke er helt vild med denne uge, så se flere strikkede babyhuer her.

Denne hue er nem og hurtig at lave, og det er kun nødvendigt at bruge et enkelt garnnøgle på 50 gram, som du måske er heldig at finde blandt dine rester. Har du brug for nyt garn til det lille projekt, kan du købe uldgarn her.

Strikket hue med ører

Hvornår bruger man en elefanthue?

De fleste tager elefanthuerne i brug omkring oktober eller senest i november. Det kommer lidt an på hvordan vejret er, og om det blæser meget. Er dit barn ørebarn eller har nemt ved at fryse kan du starte med at bruge en tynd elefanthue allerede i september.

Skal jeg bruge elefanthue i uld?

Mange sværger til uld, da det er godt til at regulere varmen. Uld er et godt materiale til mange børn. Der er dog nogen børn der synes det kradser, og så må du prøve at finde en hue i bomuld eller akryl.

Recent Posts