At strikke til baby er ofte de bedste strikkeprojekter. Tøjet tager ikke så lang tid, er ikke så dyrt, og så er det bare virkelig hyggeligt at klæde babyer på i hjemmestrik. Her har vi samlet en lang række af de bedste strikkeopskrifter til baby, hvor du forhåbentlig finder lige den baby strikkeopskrift, du leder efter.

Scroll ned og se vores lange liste med babystrik!

Fordele ved babystrik

  • Det er hurtigt at strikke
  • Der skal ikke bruges så meget garn = det er ikke så dyrt
  • Alle forældre bliver glade for babystrik
  • Og så er baby strik bare rigtig nuttet!

Se et stort udvalg af baby strikkeopskrifter hos Filato eller Rito. Strikker du til lidt større børn, så bør du kigge forbi vores liste med strikkekits til børn – den finder du lige her.

Overvejer du at gå i gang med et dejligt tæppe til baby, som kan bruges i barnevognen eller som svøb, kan du se en liste med barnevognstæpper her eller babytæpper lige her.

Fin t-shirt str. 3 – 18 mdr.

OBS. Der medfølger to strikkeopskrifter i dette baby strikkekit.  Denne fine t shirt er designet af Susanne Gustafsson, og kan strikkes til babyer 3-18 mdr. Når du køber strikketkittet, får du to opskrifter med som du kan vælge i mellem.  T-shirten er strikket i det lækre baby merinould, som især er anvendeligt til babyer.

Foto: Filato

Sødeste baby romper

Baby rompere er små bukser med seler, og er blevet en af de mest populære strikkeopskrifter til baby. Denne er strikket i en lækker blanding af bomuldsgarn og bambusgarn, hvilket gør den perfekt til forår og sommer. Strikkeopskrift og garn er fra det populære garnfirma Viking Design, som laver mange fine strikkeopskrifter både til voksne og børn.

Denne købes som strikkekit, hvor du får både garn og opskrift med i købet. Pris 116 kr.

Strikket t-shirt med hulmønster str. 3 – 18 mdr.

OBS. Der medfølger to strikkeopskrifter i dette baby strikkekit.  En sød strikket t shirt til baby og små børn. Den er designet af Susanne Gustafsson, og opskriften fås kun hos forhandleren Filato. Den strikket i blødt baby merinould, som især er anvendeligt til babyer.

Foto: Filato

 

Babykjole strikkeopskrift

Sød babykjole strikkeopskrift, hvor du også får opskrift på babyhue og babysokker. Strikkeopskriften kan strikkes til babyer fra 3 – 24 mdr. Denne babykjole kan fint bruges både sommer og vinter, alt afhængig af hvilket tøj man har på. Prisen på dette baby strikkekit er 105 kr. inkl. garn og strikkeopskrift.

Strikket babysæt

Strik det sødeste sæt tøj. I dette strikkekit får du strikkeopskrift og garn til både bukser, bluse og sokker. Sættet er strikket i et blandingsgarn af bomuld og bambus, hvilket er et super blødt garn der især er godt for babyers sarte hud. Sættet ville være et fint hjem-fra-sygehuset-sæt. Str: 1-24 mdr.

Anorak i retstrik

Her er der en nem strikkeopskrift til baby. Anorakken er strikket kun i ret, som mange mener er den nemmeste måde at strikke på. Anorakken har en hætte, som gør den dejlig lun. Det anvendte garn er det lækreste rene uldgarn fra Mayflower. Kittet koster 207 kr. hos Rito.

 Sød trøje og kyse

Virkelig fin og blød babytrøje og babyhue. Strikket med hulmønster, der giver et rigtig fint udtryk. Sættet kan strikkes i str. 3 mdr. – 2 år. Prisen på strikkekittet er 160 kr. hos Rito.

Baby trøje

En meget brugbar babytrøje, der strikkes med raglanærmer og små knapper. Garnet er det bløde og varme baby merinould. Strikkeopskriften til baby kan strikkes i str. 1 mdr -4 år.Med i strikkekittet får du både knapper og garn. Strikkeopskriften til baby er gratis.

Lun strikket bodystocking

Endnu et stykke babystrik strikket i det populære garn til babyer: Drops baby merino. Med denne baby strikkeopskrift får du et strikkekit til en strikket bodystocking i ribstrik, der giver en god pasform som baby kan bruge længe.  Pris inkl. garn og knap: 50 kr.

Islandsk trøje til de små

Islandsk uld er et fantastisk garn. Det har unikke egenskaber, som at være temperaturregulerende og selvrensende. Str. 1-4 år. Pris 150 kr.

Vil du vide mere om islandsk strik? Læs alt om islandske strikkemønstre HER

Babykjole

Endnu en strikkeopskrift babykjole. Strikkes fra str. 1 mdr. og op til 24 mdr. Dejlig babykjole, der kan bruges både sommer og vinter. Den strikkede kjole er er uden ærmer, og har en fin lille detalje i form af et bånd og en sløjfe, som bare ser super sødt ud til de små. Prisen på dette strikkekit er 105 kr.

Sødt babysæt

Strikkeopskrift med både hue, trøje og bukser. Både blusen og bukserne har den fineste hvide kant, som en lille ekstra detalje. Sættet er strikket i det bløde Viking Bambinogarn, der er særligt egnet til babystrik. Bambinogarn består af bambus, som er et særligt blødt og eksklusivt garn.

Babyromer med skørt

Sød lille romper til pige. Rompere er blevet populære til baby – blandt andet fordi det er noget af det sødeste, samtidig med de er praktisk. Denne udgave er som en kjole og med små bukser inder. Den er uden ærmer, men har det sødeste strikkemønster. Prisen på dette strikkekit er 116 kr. hos Filato.

Bluse i mælkegarn til dreng eller pige

Mælkegarn er et rigtig godt garn til babyer og børn. Det er super blødt, og kan sammenlignes med ekslusive garntyper som silke. Læs meget mere om mælkegarn her. Denne bluse kan nemt strikkes til en pige, hvis blot farverne skiftes ud. Pris 98 kr.

Strikket babytrøje og hue

Det er en gratis babystrikkeopskrift fra Mayflower, som du kan finde her.

Rigtig sød og klassisk babytrøje og hue. Cardiganen og huen har det samme fine strikkemønster, så det matcher flot. Sættet strikkes i Mayflower Easy Care, som er et lækkert blødt uldgarn, der kan både vaskes og tørretumbles.

Yndige strikkede babysko

Denne opskrift på strikkede babysko er gratis, og kan findes lige her

Rigtig søde strikkede babysko. Selve foden er strikket i retstrik. Skaftet er rigtig sødt med hulmønster. Babyskoene strikkes i blandingsgarnet cotton/merino. En rigtig sød gave til barnedåb.

Retstrikkede babysko med rib

Sød og gratis baby strikkeopskrift fra Drops der kan findes lige her

Skaftet på disse babysko er strikke i rib, så de sidder godt om foden. Skoene er strikket i baby merino, et super blødt uldgarn, der er meget brugt i baby strikkeopskrifter. De lukkes med en lille snøre, så de ikke falder nemt af.

Nem baby strikkeopskrift

Sød og gratis baby strikkeopskrift fra Drops der kan findes lige her

Babysko, der er nemme at strikke. da de kun strikkes i ret. De strikkes således at skaftet kan bukkes ned, så de luner lidt ekstra og samtidig sidder bedre på den lille fod. Strikkes i det meget anvendelige uldgarn drops karisma.

Søde kanin babysko

Gratis opskrift på strikkede babysko fra Drops, der kan findes lige her

Strik et par sjove babysko med kaninører. De fine ører og det søde ansigt giver skoene et virkelig sødt look. Her er de vist med lyserød kant, men kan nemt laves til drenge med en blå kant. De er hurtige at strikkei det bløde baby merino uldgarn.

Strikkebøger med baby strikkeopskrifter

Frem for at købe en enkelt strikkeopskrit, hvorfor så ikke købe en hel bog med strikkeopskrifter til baby? En strikkebog kan du bruge mange gange, og du kan kigge i den når du mangler inspiration. Hvis du har fundet en særlig stil, som du er vild med kan du også få mange strikkeopskrifter i samme stil ved at købe en strikkebog.

Retro med et moderne twist: Kærlighed på pinde

Lene Holme Samsøe har skrevet efterhånden mange strikkebøger med strikkeopskrifter til både babyer og børn. De fleste af hendes strikkeopskrifter er inspireret af gamle, retro strikkeopskrifter helt tilbage fra midten af 1900-tallet. I stedet for at ændre baby strikkeopskrifterne, har Lene Holme Samsøe brugt dem som inspiration. Det har resulteret i hendes strikkebog “Kærlighed på Pinde“. Her får du hele 70 strikkeopskrifter, der alle er retroinspireret. Bogen er på over 200 sider fyldt med smukke billeder. Der medfølger god vejledning, så guides igennem de mange strikkeopskrifter. I bogen finder du baby strikkeopskrifter til nyfødte og op til børn på 8-10 år

Babystrik på pinde 4

En anden populær strikkebog skrevet af Lene Holme Samsøe er bogen Babystrik på pinde 4. Her passer alle strikkeopskrifterne til pind 4. I bogen finder du anbefalinger der hjælper dig med valg af garn. Men du kan også frit vælge noget andet garn til baby strikkeopskrifterne, hvis du ønsker det.

Babystrik på pinde 3

Nysgerrig på hvad bogen indeholder? Læs vores anmeldelse af Babystrik på Pinde 3 her

Meget populær strikkebog med de fineste baby strikkeopskrifter. Når du strikker på pind 3 bliver tøjet en anelse finere og tyndere, end på pind 4. Det strikkede babytøj i denne bog lever i den grad op til Lene Holme Samsøes fine og klassiske stil. Tøjet kan bruges til både hverdag og fest, og kan nemt varieres i det uendelige. I bogen finder du en udførlig guide til valg af garn.

Børnestrik af Sys Fredens – til kun 50 kr.

Lille hæfte med 14 anvendelige børnestrikkeopskrifter. Sys Fredens opskrifter er ikke så svære at strikke. De er alle søde og moderne i sit udryk. Du finder opskrifter på veste, trøjer, kjoler, poncho, hue og et enkelt par bukser. Hæftet måler 15 x 15 cm, og nemt at have med i tasken, så du kan strikke på farten.

Strikkeopskrift baby: Vælg mellem mange søde opskrifter

Det kan være svært at skabe et overblik over de bedste strikkeopskrifter til baby. Derfor har vi her samlet de mest populære, og de sødeste strikkeopskrifter til babyer. Her finder du babystrikkeopskrifter på både kjoler, bukser, bluser og endda baby kjole strikkeopskrift.Vi har samlet både strikkekits, og et stort udvalg af gratis strikkeopskrifter til baby, hvor du altså kun skal betale for garnet. Baby strikkeopskrifterne er samlet fra online forhandlere, da man her får rigtig meget for pengene. Siden vil løbende blive opdateret, så du er sikker på at du her kan finde alle de fineste baby strikkeopskrifter der er at vælge i mellem.

Fordele ved babystrik

  • Det er hurtigt at strikke
  • Der skal ikke bruges så meget garn = det er ikke så dyrt
  • Alle forældre bliver glade for babystrik
  • Og så er baby strik bare rigtig nuttet!

Strikket babytøj

Hvis der er noget strik, som altid har været populært så er det baby strik. Man har i mange generationer strikket babytøj til babyer i familien, eller gode venner. Babystrik er en helt særlig gave, der bliver værdsat ekstra meget, fordi der er brugt tid og kræfter på det.

Strikket babytøj i blødt uldgarn er en skøn gave at forære nybagte forældre. Derfor har vi her samlet en masse strikkeopskrifter til baby. Du finder både betalte og gratis strikkeopskrifter til baby her på siden.

Find mange baby strikkeopskrifter her på siden

Her på side finder du en stor liste med masser af baby strikkeopskrifter. Mange af baby opskrifterne er gratis. En del af dem sælges også som strikkekit, hvor du køber strikkeopskriften  for en lav pris når du samtidig køber garnet.

Derfor er baby strikkeopskrifter så skønne!

Strikkeopskrifter til baby er noget af det mest populære at strikke. Det er små hyggelige projekter, og det gode er at en strikkeopskrift til baby kan bruges til uendelig mange anledninger.

Først og fremmest kan du selv bruge strikkeopskrifter til babyer frem, hvis du selv skal have en baby. Uanset om du skal have en dreng, pige eller endnu ikke ved det, så kan de fleste baby strikkeopskrifter nemt tilpasses, ved blot at vælge forskellige farver garn.

Hvis du er så heldig at der kommer en ny baby i din familie, er babystrik en af de bedste gaver du kan forære væk.

Baby strikkeopskrift

En baby strikkeopskrift er at finde i næsten alle samlinger af strikkeopskrifter. Vi har alle tider strikket babytøj, og det er stadig populært den dag i dag. Man kan næsten sige at en baby strikkeopskrift aldrig går af mode. Den kan nemlig bruges igen og igen, endda i flere generationer. For selvom udtrykket ændrer sig, så er det ofte man ser en baby strikkeopskrift, som har et lidt gammeldags udtryk. Eller retro baby strikkeopskrift, som man også kan kalde det.

Hvis du har lyst til at dele hvorfor du strikker babystrik, så skriv gerne i kommentarfeltet nedenfor