Strikkeklub | Find strikkeklub her


I en strikkeklub kan du dele dine erfaringer med andre, og du kan også lære en hel masse. Brug vores liste her på siden, og find strikkeklub i nærheden af hvor du bor. 

Strikkeklubber bliver stadig mere og mere populære. Samtidig med at interessen for strik er blevet større indenfor de seneste år, er strikkeklubber blomstret op flere steder i landet. Det er ikke kun super hyggeligt at strikke sammen med andre, mens den lune kaffe ryger på bordet- man kan også lære rigtig meget, og få maser af inspiration til sine strikkeprojekter.

Find strikkeklub

Vil du finde en strikkeklub, så læs med på siden her. Du er også meget velkommen til at være med i vores Facebook gruppe “Jeg elsker at strikke – strikkeopskrift.com”, hvor det er muligt at dele erfaringer og strikkeprojekter.

Gå til vores Facebookside .


Strikkeklub på biblioteket

Hold øje med dit lokale bibliotek. Her slås der jævnligt opslag op med strikkeklubber, hvor man kan medbringe sit eget strikketøj og være med. Ofte kommer der en og styrer eventet, og måske er der et tema til strikkeklubben.


Strikkeklub i mødrehjælpen

Mødrehjælpen er lang hen af vejen drevet af frivillige kræfter. Heriblandt findes der helt sikkert damer, der elsker at strikke. Forhør dig i din lokale mødrehjælp om der er oprettet en strikkeklub – eller foreslå at der skal laves en.


Strikkeklubber på cafeer

Flere cafeer har aftener og events dedikeret til strikning. Forhør dig i dit lokale miljø. Start med at spørge i garn forretninger; de ved garanteret hvad der foregår i byen


Strikkegrupper på Facebook

På Facebook findes der efterhånden flere strikkeklubber. “Strik og kun strik” er i skrivende stund nok den største gruppe med over 40.000 strikkere fra hele landet. Forhør dig derinde, om der er strikkeklubber i dit område.


Lav din egen strikkeklub!

Har du intet held med ovenstående kan du selvfølgelig også bare starte din egen strikkeklub. Forhør dig hos venner og veninder, hvem der kunne tænke sig at være med. Hvis i kun starter 2-3 stykker, så husk at der kan komme flere til senere.


Fordele ved strikkeklubber – Både for unge og gamle

Den gamle generation af strikkere har ofte strikket hele livet. Før i tiden skulle alle piger lære at strikke, og det stod endda også på skoleskemaet. Da det forsvandt lige så stille, sprang håndgerningens kunst næsten en hel generation over. Derfor ser man i strikkeklubber 2 generationer: de unge og de gamle.

Som ny strikker, er det en kæmpe gave at strikke sammen med en rigtig garvet mormor eller farmor. Her er der virkelig mange tips og tricks at hente, som du selv havde været længe om at finde ud af – eller måske slet ikke.

For de garvede strikkere er det skønt at lære fra sig, og samtidig få ung og frisk inspiration til hvad der lige nu hitter indenfor strikkeverdenen. Som med alt andet indenfor hobby, mode og trends er strikning nemlig i konstant udvikling, og nye garner og teknikker vinder jævnligt frem.

Recent Posts