Strik en dejlig poncho til børn

Her på siden finder du forskellige udgaver af en strikket poncho til børn. Poncho strik er skønt til børn fordi det luner dejligt, og er samtidig nemt for børnene at bevæge sig og løbe rundt og lege, selvom de har en poncho til børn på.

En poncho til børn holder dem dejligt varme omkring kroppen og i halsen. Om vinteren er en strikket poncho skøn, fordi den er varm. Du kan vælge at strikke den i uldgarn, og få en lun og dejlig poncho. Skal du strikke poncho til børn til foråret, kan du strikke den i et blødt blandingsgarn, for eksempel uld/ bomuld, der giver en dejlig sval varme.

Nem strikkeopskrift: Poncho til børn

Vi har samlet en massse strikkeopskrifter på poncho til børn. Poncho strik er som udgangspunkt ret nemt, da man ikke behøver strikke ærmer. Du finder derfor flere udgaver af en nem srtikkeopskrift af en poncho.

 

Prinsesse Isabella Poncho

Foto: Hjertegarn

Da Isabella var lille, optrådte hun i den fineste strikkede poncho til børn, som også var med til at gøre ponchoer til børn mere populære. Familiejournalen dfelte i den forbindelse en gratis strikkeopskrift på poncho inspireret af den Prinsesse Isabella havde på.

Se strikkeopskriften på den fine poncho til børn her. 

Den strikkede poncho til børn kan strikkes i Drops Alpaca. Det er et dejlig blødt uldgarn, der ikke kradser. Du skal bruge mellem 6-8 nøgler alt efter hvilken størrelse du strikker ponchoen i.

Køb garn til ponchoen her.

 

 

 

 

Foto: Hobii.dk

Fin poncho til børn

Denne søde poncho til børn har ikke huller til armene, men hænger løst udovver kroppen. Den strikkede poncho har en fin snoning med langs midten.

Opskriften er lavet til det smarte refleksgarn, der lyser op i mørke og gør barnet synligt i trafikken. Du skal bruge 2 nøgler til str. 3-4 år, og ellers 3 nøgler refleksgarn. Køb garnet her

Vælg mellem mange smukke farver. Opskriften på ponchoen koster blot 20 kr. Køb den her. 

Hvis du ikke ønsker at strikke ponchoen i refleksgarn, kan du også bruge Järbo Split, der er et tykt akrylgarn. Garnet koster kun 12 kr., og du får en poncho der er nem at vedligeholde, og bevarer formene selv efter den er vasket mange gange.

 

Putte Poncho

Strik en dejlig poncho til dit barn eller barnebarn i str. 2- 8 år. Ponchoen strikkes i Drops Cloud, som er et blandingsgarn med alpacauld, polyamid og merionould. Garnet er dejlig blødt, og kradser ikke. Pasformen giver mulighed for masser af leg og bevægelse, hvorfor det er en god poncho til børn.

Køb strikkeopskrift til putte poncho her.

 

Nyhed! Forårs poncho til børn

Rigtig fin poncho, der er perfekt til foråret. Vælg en frisk farve som rød på billedet, eller vælg mellem en af de mange andre smukke farver i alpaca garn.

Denne poncho til børn kan strikkes i str. 2-10 år og sælges som strikkekit. Du får både garn og opskrift samlet i købet.

Køb strikkekit her. 

 

Sød poncho fra 1 mdr – 4 år

Strik denne lune poncho til børn op til 4 år. Den strikkes i Drops Eskimo, der er et tykt varmt garn.

Perfekt til vinterdage, eller kølige sommeraftener.

Køb strikkekit her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *