Strik damesweater | De 10 bedste strikkeopskrifter på damesweatre

Drømmer du også om at strikke lækre, lune sweatre til de kølige forårsdage eller stormfulde efterår?

Det gør jeg også. 

Derfor blev jeg inspireret til at lave en liste med flotte strikkede damesweatre, hvor strikkeopskrifterne er til at finde ud af. Og ikke nødvendigvis er projekter, som du skal have en ph.d i strik, for at gennemskue.

Vil du hellere selv på jagt efter lækkert garn og strikkeopskrifter, kan jeg anbefale dig at kigge forbi hos Woolspire eller Rito.

Følgende strikkeopskrifter på damesweatre er fundet på online garnbutikker. Her er prisen lav, og så sælger de strikkekits, som er en genial måde for os strikkere at købe ind på.

Strikkekit – derfor er det så nemt

Med et strikkekit behøver du ikke søge nettet tyndt efter lige præcis dét garn, som der kræves til din strikkede damesweater.

Her er det nemlig allerede samlet for dig. Det eneste du skal gøre er at vælge farve og størrelse, og lægge strikkekittet i kurven – bom! Så har du den mængde garn du skal bruge til din dame sweater.

Det gør det super nemt at overskue prisen på sweateren fra start af. Strikkeopskriften følger enten med i prisen, eller kan hentes gratis på forskellige eksterne sider.

Strikkeopskrifterne er typisk de velkendte strikkeopskrifter fra Drops eller Mayflower. Enkelte gange er det dog opskrifter som er designet af en strikdesigner, som kun sælges i pågældende butikker. Disse er derfor unikke, og det er garanteret også grunden til, at de er de mest populære.

Liste med damesweatre

Her finder du min liste med de 10 lækreste damesweatre, som jeg kunne finde på online garnforhandlere. Jeg håber du finder en, som falder i din smag. 🙂

Joyride strikket damesweater

Joyride sweater. 196. Gå til butik.

Rigtig lækker damesweater i nordisk mønster. Sweateren er strikket i det blødeste garn Drops Karisma. Du vælger selv farverne, når du køber dette strikkekit. Du kan derfor nemt gøre sweateren mere eller mindre farvefuld.

Jeg forestiller mig udtrykket ville blive et helt andet med fx. blåt garn i halsen, frem for rød. Personligt er jeg dog helt vild med den farvekombination som trøjen allerede har. Strikeopskriften er gratis, og du kan hente den her. 

 

Acne-Genser sweater

Foto: Filato. Pris 96 kr. Køb her.

Klassisk, stribet sweater. Garnet er let og lækkert.

Denne strikkeopskrift er særligt populær, fordi den netop er så alsidig i dens design. Den fremstår flot med farverne grå og rød, men vil også være flot med andre farver.

Du behøver ikke nøjes med to farver, men kan sagtens strikkes i tre. På Filato, hvor du køber strikkekittet, kan du se en nøje beskrivelse af fremgangsmåden.

 

Shades of Grey

Shades of Grey. 239 kr. Køb her.

Ja man skulle næsten tro trøjen var opkaldt efter de populære bøger og film. Men ikke desto mindre får du her en flot bluse med forksellige nuancer af grå.

Den har det fineste hulmønst

er mellem farveskiftene, hvilket gør den let og luftig. Den er strikket i det blødeste Alpacagarn.

 

Kort bomuldsbluse med vidde

Bomuldsbluse. 116,5 kr. Køb her.

Rigtig lækker bluse, som kan bruges både til hverdag og mere festlige anleninger. En dejlig strikket damesweater.

Fordi den er strikket i bomuld, er den brugbar i sommerperioden. Bomuld er blødt og åndbart, og ikke nær så varmt som ren uld.

 

 

 

Stribet bluse med 3/4 ærmer

Stribet bluse i bomuld. Køb strikkekit her.

Dejlig sommerlig bluse med vig hals og 3/4

ærmer. Den er strikket i bomuld, så den luner behageligt, men er ikke nær så varm som en uldtrøje.

Opskriften er ret nem at gå til, da blusen er strikket i glatstrik og rib.

 

Sommerbluse med hulmønster

Luftig sommerbluse. 153 kr. Køb strikkekit her.

Rigtig fin, let sommerbluse med hulmønster henover bærestykket.

Den har 3/4 ærmer, hvilket gør den perfekt til sommer og forår. Vælg mellem mange fine farver. Den sarte farve, som den viste model har, klæder opskriften rigtig godt.

 

 

 

Enkel bluse

Sweater strikket i bambusgarn. 203 kr. Køb her.

Denne bluse kan jeg godt lide, fordi den er helt enkel og klassisk. Den er strikket i det bløde Viking Bambino garn, som består af 50 % bambus og 50 % bomuld.

Det giver en virkelig unik, skøn blanding. Bambusgarn er kendt for at være godt til sart hud, og samtidig utrolig blødt og holdbart.

 

Anderledes sweater

Denne sweater er på listen, da den har et anderledes design. Den er strikket i diagonalt mønster, som jeg personligt synes giver den et rigtig specielt udtryk. Og så ser den bare super behagelig og hyggelig ud.

 

 

 

Strikket damesweater

Fin bluse med V udskæring. Køb her.

Damesweater med V udskæring. Strikket i Mayflower Paris garn, som har et behåret udtryk. Det får blusen til at se meget ekslusiv ud. Blusen strikkes på pind 5, så den er tilmed hurtig at strikke.

 

Ferry Cross

Damesweater  strikket i det bløde alpaca garn fra Drops. Alpaca uldgarn kradser ikke, og varmer på kølige aftenener.

Sweateren strikkes på rundpind, og mønstret strikkes i glatstrik. Strik ikke for stramt henover bærestykket, da man så ikke kan se mønstret.

Se strikkeopskrift på islandsk sweater

Køb garn her

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *