Perleplader med dyr


Lav dine egne perleplade dyr, og dekorer hjemmet med dem. Her på siden finder du masser af ideer og inspiration til at lave dine egne, flotte perlepladedyr.

Dinosaurperleplade

Hvis du er på udkig efter super seje perleplade dyr, så er denne dinosaur da lige sagen! Den er især god for de små, da de med det samme kan se hvad perlepladen skal ligne.

Skal dinosauren være rød eller blå? Eller skal den måske have farlige striber? Her kan du helt selv bestemme.

Søhest

En søhest er en nærmest magisk skabning, som børn helt sikkert vil elske at lave som perleplade dyr. Perlepladen her er formet som selve dyret, så det er nemt og ligetil at gå i gang med at lave den.

Sød delfin perleplade

Lav et sjovt havtema på børneværelset med dette søde perlepladedyr. Husk at ingen siger at delfinen behøver at være blå. Hvad med en i guld eller måske grøn? Køb perler i alle verdens farver her.

Sød kanin

Er det en sød kanin, eller en fræk påskehare? Ingen ved det, men du bestemmer! Lav denne søde kanin i lige de farver du gerne vil have. Dette perleplade dyr koster kun 9 kroner.

Perleplader udfordrer kreativiteten

Når børn laver perleplader, er det ikke kun finmotorikken de udvikler. De øver sig også i at koncentrere sig og samtidig være kreative, og skabe deres eget univers.


Børnene kan selv vælge farver og mønstre, og de kan selv finde de perlepladedyr som de ønsker at lave. Perleplade dyr er sjove for både voksne og børn!

Det er nemt at komme i gang

Heldigvis behøver du ikke være hverken super kreativ eller meget rutineret for at gå i gang med at lave perler.
Det er blot at indkøbe perler i de farver du kan lide, en perleplade og så er det bare at starte. Hvis du køber de sjove perlepladedyr, så bliver det næsten ikke nemmere at lave en flot perleplade. Men hvis du ikke ved hvilket perlepladedyr du vil lave, så er der heldigvis masser af inspiration at hente både på nettet og i bøger.


”Mine første Perlerier”


I denne bog har forfatteren Anja Takacs lavet alverdens søde dyr som du kan lave på en perleplade. Alle dyrene kan laves på en gennemsigtig plade, som du blot placerer ovenpå bogen. Det er virkelig nemt at komme i gang med at være kreativ på denne måde.
I bogen finder du mange perlepladedyr, alt fra krokodiller, til fisk og meget mere. Har du lyst til at gå på opdagelse i bogen, så kan den købes billigt her.

Forfatteren har også lavet andre bøger med perleplademønstre, så det er virkelig en hel ny verden du kan gå i gang med.

En app fyldt med perlerier

Vil du gerne hele tiden have adgang til nye og flotte perleplade mønstre? Så kan du med fordel hente appen ”Det’ Perler” som Anja Takacs står bag.
I den kommer der løbende nye mønstre alt efter om det er påske, jul eller halloween. Appen koster 49 kroner, og så har du ellers fuld adgang til masser af nye og flotte mønstre.

Perleplade ideer

Hvis du leder efter nye eller flere perleplade ideer, så er det bare med at gå en tur på pinterest eller Google for den sagsskyld. Her kan du finde masser af perleplademønstre, der er lige til at gå i gang med.

Men husk altid at tænke over hvilken størrelse perler du bruger. Hvis du bruger de helt store Maxi Hama Perler, så bliver perlepladen måske ikke helt som den på billedet.

Stryg dine perlepladedyr

Når du har lavet perlepladerne, kan du stryge dem, så de kan hænges op og pynte. Du har garanteret allerede hørt om at stryge dem. Og faktisk er det slet ikke så svært. Du skal bare huske at bruge et stykke bagepapir og sætte strygejernet på syntetisk. Sådan gør du:
Lig bagepapiret henover perlepladen

  • Stryg forsigtigt henover, til du kan se perlerne smelter
  • Vend pladen om, og få perlerne af pladen men uden at de går i stykker
  • Lig bagepapir henover igen, og stryg nu til alle perler er smeltet sammen.

Bagefter er det en god ide at ligge perlepladen lidt i pres, så den bliver helt flad.

Det har efterhånden været populært at lave perleplader i nogen år, og nu kan du købe både perler og perleplader rigtig billigt på nettet, så det er nemt for næsten alle at komme i gang. Modsat meget andet legetøj, så er perler faktisk også sjove for voksne at lege med. Du kan nemlig vælge perler i forskellige størrelser.

Maxi perler er de største perler, og er ofte de første perler som børn lærer at lege med og lave deres egne flotte perlepladedyr. Midi er den mest almindelige størrelse, som du måske også husker fra din egen barndom. Det er nok også den størrelse hvortil du finder det største udvalg af perlepladedyr og andre perleplader og ikke mindst perleplade mønstre.

Har du mod på at gå i gang med at lave dine egne perlepladedyr, enten til dig selv eller sammen med dit barn, så finder du her alt hvad du skal bruge for at komme i gang. Læs videre og find ud af hvor du køber perlepladerne med dyr billigst, og hvor du finder masser af ny inspiration til dine perleplader.

Recent Posts