Påskestrik | Strik dit eget påskepynt


Os der strikker, nyder muligvis højtiderne en smule mere end andre. Eller i hvert fald på en anden måde: For påsken er nemlig en fantastisk anledning til at strikke påskepynt.Her på siden har vi samlet en masse strikkeopskrifter, som du kan strikke til påske. Husk at gå i gang i god tid, så dit strikkede påskepynt kan skabe glæde til påske. Påsken er en skøn tid at gribe til strikkepindende, og strikke påskepynt.

Her har vi samlet en række flotte strikkeopskrifter til påske, som skaber skøn forårsstemning!

Bogen er skrevet af to norske mænd, nemlig Arne & Carlos. De er efterhånden blevet kendte for deres garnkreationer der oser af kreativitet og personlighed. De er især gode til detaljerede strikkemønstre, som du også finder masser af i denne bog med strikkede påskeæg og meget mere. Der er en udførlig vejledning til både opskrifter og garnvalg. Tekst og billeder i bogen er tilpas store, og der er masser af inspiration at hente. Når man bladrer gennem bogen, får man hurtig lyst til at prøve kræfter med de fine påske strikkeopskrifter.

Udover mange flotte strikkeopskrifter på påskeæg, finder du også andre påskestrikkeospkrifter, blandt andet en sød påskehare, der er sødt og dekorativt påskepynt. Er du vild med stilen Arne & Carlos’ univers, bør du overveje at kigge nærmere på deres andre bøger, som for eksempel Strikkede Julekugler.

Oprindeligt er dette et strikkekit på en sød lille kanin. Med med et brunere garn, vil det blive til en perfekt strikket påskehare. Strikkekittet er fra mærket Go Handmade, som laver en række virkelig søde strikekits til bamser. Påskeharen ender med at måle 33 c. Perfekt som påskepynt eller som en dejlig krammebamse til de små. & Buddy 5 cm indeholder alt, hvad du skal bruge for at strikke kaninerne Lukas og Buddy. Garnet består af 30% bambus og 70% uld. I strikkekitteter der alt hvad du skal bruge til at strikke påskeharen: tråd, sikkerhedsøjne, fyldevat, et trælabel med teksten “Hand made” og et opskriftshæfte inkl. opskrift på dansk.

Disse søde strikkede påskekyllinger er perfekte til at hænge op på fx. en troldegren og på den måde skabe ekstra hyggelig påskestemning derhjemme. Påskekyllingerne er strikket i alpaca uldgarn, hvilket giver dem et fluffy udtryk, ligesom en rigtig kylling. Et perfekt lille projekt, hvis du gerne vil strikke noget påskepynt af restgarn. Her ses de strikket i naturfarvet alpacagarn, men vil også være søde strikket i gul eller orange garn. Klik her for at komme til gratis strikkeopskrift på påskekyllinger.

En gratis strikkeopskrift på flotte og farverige påskeæg. Disse påskeæg vil hurtigt skabe god påske – og forårsstemning derhjemme. Du kan lave de flotte strikkede påskeæg med det farverige garn fra drops fabel.De strikkede påskeæg pynter flot på en troldegren. Gå til gratis strikkeopskrift på strikkede påskeæg.

Hvis du har mod på at strikke engelske strikkeopskrifter, er der et virkelig stort udvalg af påske strikkeopskrifter på Loveknitting.com. Her finder du flere bud på strikkede påskeharer, får, kyllinger og meget mere. Opskrifterne er udviklet af forskellige designere, og kan købes for fornuftige priser. Typisk koster en påske strikkeopskrift  20 – 30 danske kroner, men der er dog også mange gratis strikkeopskrifter på påskepynt. Siden er bestemt et kig værd! Mangler du garn til de fine påskeopskrifter du finder, så husk at købe det billigt hos Rito .

Hæklede påskekyllinger

Kan du hækle, er disse små kyllinger meget hurtige at lave, og de ser søde ud på påskebordet. De er hurtige at hækle, da de laves som en cirkel. Til sidst syes næb, fødder og hanekam på, og øjnene broderes på. Opskriften er fra Drops. Find hækleopskrift til påskekyllinger her.

Påskestrik, påskepynt & strikkede påskeæg

Påskestrik er både hyggeligt, og så pynter det flot derhjemme. Påskestrik er små, hyggelige projekter der ikke tager så lang tid. Strikkede påskeæg er bliver stadig mere populære at strikke. De små dekorative påskeæg kan strikkes i mange forskellige farver og mønstre. Det var oprindeligt de to norske strikkere Arne og Carlos, der blev berømte for deres strikkede julekugler, der senere også blev til strikkede påskeæg. Når du først har lært teknikken, kan du lave et par strikkede påskeæg på en aften. Der er senere lavet mange andre varianter af strikkede påskeæg.

Her på siden finder du en gratis opskrift på strikkede påskeæg. Du kan også lade fantasien og kreativiteten råde, og selv designe dine egne strikkede påskeæg. Strikket påskepynt ser fint ud i hjemmet, og det er med til at skabe en hyggelig påskestemning. Her på siden finder du gratis strikkeopskrifter til påskepynt kan du strikke fint påskepynt.

Ofte skal man der ikke bruges mere end et stykke restgarn fra et tidligere projekt. Så led garnkurven igennem for påskefarver. Ellers finder du links til hvor du kan købe garnet til strikket påskepynt. Lækkert strik i forårsfarver kan også være med til at skabe skøn forårsstemning.

Recent Posts