Garn Black Friday – Oversigt med Black Friday tilbud


I år falder Black Friday d. 27 november. Det er årets bedste dag til at få fyldt garnlageret op! Mange online garnbutikker sætter priserne langt ned under halv pris. Find oversigten her på siden, og klik dig direkte videre til de gode tilbud.

Køb bomuldsgarn, uldgarn, strikkekits & hobbyudstyr på tilbud!

Hos Rito kan du spare mange penge ved at handle på Black Friday. Rito er en garn og hobby butik, som i forvejen har meget lækre priser på deres garn fra alle de lækre mærker. Til Black Friday bliver priserne presset ekstra i bund, og det er muligt at købe MASSER af garn til virkelig gode priser.

Der afholdes Black Week, Black Friday og Cyper Monday. Det vil sige der er tilbud hele ugen og mandagen med! Klik dig videre nu, og få fat i en af de gode tilbud før der er udsolgt.


Masser af vilde Black Friday tilbud på garn hos Strikkes

Her finder du en hyggelig webshop med masser af strikkeopskrifter og garn til gode priser.

Se Black Friday tilbud på garn – Klik her

Her finder du især lækkert kvalitetsgarn fra Drops. Strikkes tilbyder normalt lave priser på deres garn, så butikken er bestemt et kig værd på Black Friday, hvor priserne er yderligere i bund.


Stylestrik holder Black Friday

Masser af flotte opskrifter i et super moderne og flot design. Hos Stylestrik finder du både strikkeopskrifter til børn og damer. På Black Friday finder du særlig super gode strikkeopskrifter på tilbud.Køb blandt andet strikkeopskrift på dette smukke sjal.

Køb flotte srtikkeopskrifter hos Style Strik – Klik her


Ecoknitting – Økologisk garn på tilbud

Et udvalg af garn der er økologisk og bæredygtigt. Hos Ecoknitting finder du også mange rigtig søde strikkekits til både børn og voksne. Til trods for at garnet er økologisk, er prisniveauet holdt et sted hvor de fleste kan være med. En anderledes garnbutik, der bestemt er et besøg værd hvis du er til økologi.

Se udvalg økologisk garn og flotte strikkekits – Gå til Ecoknitting


Black Friday hos Garnspecialisten

Der vil som hvert år komme kanongode tilbud her på siden. Tilbuddene offenliggøres først på Black Friday, så klik dig straks videre og se om netop dit yndlingsgarn er sat ned!

Se tilbuddene her


Hvis du ikke kan vente holder Ganspecialisten flytteudsalg frem til 4. november. Hvis du er heldig kan du få fat i billigt garn allerede nu


Elmely Design – få en gratis gave med din ordre!

Elmely går i mod strømmen, og afholder ikke Black Friday som sådan. I stedet kan du få en gratis gave med, når du handler, og du er altid sikret lave priser på dit garn, og jo mere du køber, jo lavere er prisen pr. nøgle. Se om der er noget for dig her.


Hvad er Black Friday?

Hvis du skal have fyldt garnlageret op, så er Black Friday nok den bedste dag at gøre det. Så kan du nemlig købe super billigt garn til alle dine dejlige strikkeprojekter.

Black Friday har sin oprindelse i USA, hvor butikkerne sætter priserne voldsomt ned, for at komme af med varene inden de nye kommer.

Konceptet er kommet til Danmark i løbet af de seneste år. For hver år er Black Friday blevet en større og større succes. Black Friday 2018 forventes at slå rekorder for salg, også inden for garn og hobby.

Se også:

Hvornår er det Black Friday?

I 2020 falder Black Friday på d. 27. november. Dagen er, som navnet hentyder, en fredag. Der er altså rig mulighed for at spare nogen penge lige op til weekenden.

Hvorfor skal du købe garn på Black Friday tilbud?

Der er flere grunde til at købe sit garn på Black Friday. For det første er der naturligvis mange penge at spare, da priserne presses helt i bund. Heriblandt især hos Rito, der har et kæmpe udvalg af det lækre Drops garn, og mange flere artikler inden for hobby.

At købe garn på tilbud har flere fordele. Garn bliver ikke forældet, og det har ikke en holdbarhed. Der er derfor god mulighed for at fylde hele dit garnlager op med nye lækre sager. Du kan købe masser af strikkekits, som du kan hygge dig med.

Køb julegaverne med det samme

Rigtig mange udnytter Black Friday til at købe julegaverne med det samme. Her kan du nemlig få mange af de samme varer på tilbud, som er fuld pris i hele december. Så kender du en sød kreatrice, der ønsker sig garn, er Black Friday en meget oplagt mulighed for at få dette købt.

Hvor er de bedste tilbud på garn Black Friday?

Her på siden har vi samlet en oversigt over hvor du kan købe det billigste garn på tilbud. Der er virkelig store besparelser at hente på Black Friday 2018, og det kan derfor godt betale sig at kigge lidt rundt hos de forskellige online garnforhandlere.

Køb garn online på Black Friday 2020

Når du køber dit garn online får du det til en billigere pris end i butikkerne. Garnet leveres næsten altid allerede dagen efter bestilling, og med billig fragt. Køber du for over 500kr., får du som regel fri fragt. Når du køber det på Black Friday, er der endnu flere besparelser at få. Så mangler du garn til julestrik, eller noget andet, så er det en god ide at købe det på Black Friday.

Køb strikkekits på Sort Fredag

Strikkekits er en god ide at købe på tilbud. Her får du nemlig et samlet kit med både opskrift og tilhørende garn. Du kan selv vælge farve på garnet. Så behøver du ikke bekymre dig om hvad du skal bruge garnet på.

Recent Posts