Køb dit garn online til Black Friday priser. På denne dag bliver priserne skruet helt i bund, og det gælder om at være hurtig. Ofte gælderne priserne kun så længe lager haves.

Køb garn på Black Friday

Mange køber stort ind på Black Friday, netop fordi der er så mange penge at spare. På dansk kaldes dagen for Sort Fredag (direkte oversat), men det er nu mest den engelske version der bruges.

Spar penge på Black Friday 2017 | Sort Fredag

Køb dit garn på Black Friday tilbud, og spar virkelig mange penge. Du kan med fordel købe garn til dine næste mange projekter på denne dag. En fantastisk god grund til at få shoppet noget nyt garn til dine kreative ideer.

Herunder har vi samlet de bedste Black Friday tilbud på garn.

Leder du efter billigt garn på Black Friday / Sort fredag?

Black Friday hos Rito | Op til 90 % rabat!

Voldomt mange penge at spare. Rito er en garn og hobby butik, som i forvejen har meget lækre priser på deres garn fra alle de lækre mærker. Til Black Friday bliver priserne presset ekstra i bund, og det er muligt at købe MASSER af garn til virkelig gode priser.

Der afholdes Black Week, Black Friday og Cyper Monday. Det vil sige der er tilbud hele ugen og mandagen med.

Filato -masser af procenter på strikkekits og garn

Filato er en god webshop, når det kommer til billigt garn og strikkekits. Filato har deres egne designere, hvilket gør butikken anderledes end andre garnbutikker. Se om du kan finde en af Filatos egne, lækre strikkekits på tilbud i anledning af Black Friday!

Spar 30 % rabat på garn og tilbehør. Blandt andet lækkert alpaka uldgarn.

Hobbii – Stort udvalg af lækkert garn på tilbud

Er du til god kundeservice og hurtig levering, er garnbutikken Hobbii bestemt værd at tjekke ud på Black Friday. Her er der meget dejligt garn og flotte opskrifter på tilbud.

Store besparelser på op til 75% ! Tilbuddene kører fra d. 20 – 27. november.

Elmely Design – Køb garn på Black Friday

Hos denne hyggelige garnbutik finder du blandt andet chunky garn, som egnet sig til armstrik. Du kan også købe store strikkepinde og hæklenåle til garnet.

Det er muligt at få specialtilbud til Elmely Design, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet. SIDSTE CHANCE FOR TILMELDING INDEN BLACK FRIDAY ER TIRSDAG D. 21/11 2017  kl 23.59

Læs mere om dette her

Woolspire – Lækkert garn og mange flotte strikkekits

Woolspire er Danmarks største garnbutik, og har over 10.000 produkter på lager. Her kan du helt sikkert finde det du leder efter.

Miinga stort udvalg af Drops garn til Black Friday priser

Hvis du er på jagt efter garn fra Drops, så er en virkelig god mulighed også Miinga. Her får du hurtig levering og gratis fragt hvis du køber strikke- og hæklegarn for mere end 499 kroner.

Strikkes – hyggelig webshop med masser af strikkeopskrifter

Her finder du især lækkert kvalitetsgarn fra Drops. Strikkes tilbyder normalt lave priser på deres garn, så butikken er bestemt et kig værd på Black Friday, hvor priserne er yderligere i bund.

Stylestrik holder Black Friday

Masser af flotte opskrifter i et super moderne og flot design. Her finder du både strikkeopskrifter til børn og damer. På Black Friday finder du særlig super gode strikkeopskrifter på tilbud.

Køb blandt andet strikkeopskrift på dette smukke sjal.

Garnladen – unikt og anderledes garn

Hos Garnladen kan du finde lækkert merinould i specielle kvaliteter, som du ikke nødvendigvis finder andre steder. Måske er du heldig at finde det helt rette garn på tilbud?

Ecoknitting – KUN økologisk og bæredygtigt garn

Et udvalg af garn der er økologisk og bæredygtigt. Hos Ecoknitting finder du også mange rigtig søde strikkekits til både børn og voksne. Til trods for at garnet er økologisk, er prisniveauet holdt et sted hvor de fleste kan være med. En anderledes garnbutik, der bestemt er et besøg værd hvis du er til økologi.

Fikse Fingre – masser af strikketilbehør og garn på tilbud

Hos Fikse Fingre kan du finde et stort udvalg af garn, og især det lækre Drops garn. Se udvalg af bomuldsgarn, uldgarn, garn med hør eller silke, stofgarn, mælkegarn og meget mere. Mon ikke du kan finde det rette garn til dit strikkeprojekt?

Hvad er Black Friday?

Black Friday har sin oprindelse i USA, hvor butikkerne sætter priserne voldsomt ned, for at komme af med varene inden de nye kommer.

Konceptet er kommet til Danmark i løbet af de seneste år. For hver år er Black Friday blevet en større og større succes. Black Friday 2017 forventes at slå rekorder for salg, også inden for garn og hobby.

Hvornår er det Black Friday?

I 2017 falder Black Friday på d. 25. november. Dagen er, som navnet hentyder, en fredag. Der er altså rig mulighed for at spare nogen penge lige op til weekenden.

Hvorfor skal du købe garn på Black Friday tilbud?

Der er flere grunde til at købe sit garn på Black Friday. For det første er der naturligvis mange penge at spare, da priserne presses helt i bund. Heriblandt især hos Rito, der har et kæmpe udvalg af det lækre Drops garn, og mange flere artikler inden for hobby.

At købe garn på tilbud har flere fordele. Garn bliver ikke forældet, og det har ikke en holdbarhed. Der er derfor god mulighed for at fylde hele dit garnlager op med nye lækre sager. Du kan købe masser af strikkekits, som du kan hygge dig med.

Køb julegaverne med det samme

Rigtig mange udnytter Black Friday til at købe julegaverne med det samme. Her kan du nemlig få mange af de samme varer på tilbud, som er fuld pris i hele december. Så kender du en sød kreatrice, der ønsker sig garn, er Black Friday en meget oplagt mulighed for at få dette købt.

Hvor er de bedste tilbud på garn Black Friday?

Her på siden har vi samlet en oversigt over hvor du kan købe det billigste garn på tilbud. Der er virkelig store besparelser at hente på Black Friday 2017, og det kan derfor godt betale sig at kigge lidt rundt hos de forskellige online garnforhandlere.

Køb garn online på Black Friday 2017

Når du køber dit garn online får du det til en billigere pris end i butikkerne. Garnet leveres næsten altid allerede dagen efter bestilling, og med billig fragt. Køber du for over 500kr., får du som regel fri fragt. Når du køber det på Black Friday, er der endnu flere besparelser at få. Så mangler du garn til julestrik, eller noget andet, så er det en god ide at købe det på Black Friday.

Køb strikkekits på Sort Fredag

Strikkekits er en god ide at købe på tilbud. Her får du nemlig et samlet kit med både opskrift og tilhørende garn. Du kan selv vælge farve på garnet. Så behøver du ikke bekymre dig om hvad du skal bruge garnet på.