Hvad skal jeg strikke – Små og nemme strikkeopskrifter til dit næste strikkeprojekt


Ved du ikke lige hvad du skal strikke? Her på siden kommer vi lidt forskellige bud på hurtige og nemme strikkeprojekter.

Vi kan ikke bestemme hvad du skal strikke næste gang, men vi vil meget gerne hjælpe dig med inspiration til et sjovt projekt. Vi vil på denne side tage udgangspunkt i små strikkeopskrifter, som de fleste til syntes er sjove at strikke.

Hvad med at strikke håndledsvarmere til dig selv og din familie?

bogcover-håndledsvarmere-opskrift1-1000Et godt strikkeprojekt er håndledsvarmere. Et sæt håndledsvarmere giver dig mange muligheder for forskellige mønstre og farver, og generelt mange variationer, så der er et projekt for alle.

Et bud er disse flotte håndledsvarmere som Regina har lavet strikkeopskriften på. Vi har fået lavet et speciel rabatkode til dig, så du kan spare 30% på strikkeopskriften med rabatkoden: strikalba

Du kan købe strikkeopskrift Alba håndledsvarmere her

Her kommer selvfølgelig mange flere gode ideer til hvad du kan strikke. Har du selv nogle gode forslag til mindre strikkeprojekter, så er lige til at gå til, hvis man ikke lige ved hvad man skal strikke, så smid gerne en kommentar 🙂

Recent Posts