Herresweater strikkeopskrift


En herresweater strikkeopskrift er ikke altid det man ser mest af. Mens der er et væld af flotte strikkeopskrifter til både babyer, børn og damer, så halter strikkeopsrkifterne til mænd lidt efter. Det forsøger vi at lave om på her ved at samle en masse lækre herre sweater strikkeopskrifter her.

Når du strikker en herresweater, er det naturligvis nogenlunde det samme som at strikke enhver anden sweater. Den skal (måske) blot være lidt større, og så skal den have et mere maskulint udtryk.

En strikket herresweater kan faktisk være noget af det flotteste. Hvis du strikker den som en gave til din mand, kæreste, far, bror eller noget helt andet, så vil den med garanti blive taget godt i mod. Især hvis du kender lidt til deres stil og fortrukne farver.

En strikket herresweater er der lagt en masse tid og kræfter i, og er derfor en dejlig gave både at give og få. Strik herresweater, og giv den som den mest unikke gave. Se en masse herresweater strikkeopskrifter længere nede i teksten.

En herresweater  er især oplagt at strikke i den kolde tid. Det kunne for eksempel være en helt unik julegave, som han kan lune sig i, i den kolde tid.

Hvis du gerne vil give en strikket herresweater i julegave, så husk at begynd i god tid. En sweater tager nemlig tid at strikke, og det er rart ikke at skulle stresse med det de sidste uger op til jul.

Sådan strikker du en herresweater

Når du skal strikke en herresweater, eller en sweater i det hele taget, skal du for det første overveje hvilke farver den skal have. Når du køber garn på nettet, kan farverne godt være svære at se på et billede, og derfor kan det være en god ide at forberede sig på måske at være nødsaget til at returnere, og købe nyt i en anden farve.

Det er vigtigt at farven sidder lige i øjet, når det drejer sig om så stort et arbejde.

Køber du strikkekits, er det nemmere at se farven på en herresweater, da den er holdt op i mod andre farver og desuden er vist med en model. Så kan man nemmere se hvordan herresweateren tager sig ud i virkeligheden.

Sørg også for at lave en strikkeprøve inden du går i gang med at strikke herresweater. Det gælder generelt når du strikker tøj, at strikkeprøven er super vigtig.

Liste med lækre strikkeopskrifter på herresweatre

Her har vi samlet en liste med strikkede herre sweatre, der er perfekte til det kølige efterår.

Rigtig flot herresweater, der vil passe til mænd i stort set alle aldre, da modellen er helt klassisk. Sweateren er ensfarvet udover mønstreret ved bærestykket, hvilket giver den et elegant udtryk.

til denne strikkede herresweater er der brugt drops Karisma, som er et garn i 100 % uld, spundet med fire tråde. Det gør garnet mere holdbart end normalt uldgarn. Garnet tåle at blive vasket på 40 grader.

Download gratis strikkeopskrift her.

herresweater ” style=”rounded” txt_align=”left” title=”Køb strikkekit her” btn_style=”rounded” color=”black” size=”md” position=”bottom” link=”url:https%3A%2F%2Fstrikkeopskrift.com%2Fstrikkekits-herre-filato||”] All-round ssweater, der vist kan bruges til næsten enhver anledning. Herresweateren er strikket i det meget bløde Drops Belle garn, der er en blanding af bomuld, hør og viscose. Derfor føles den meget blød, og kradser ikke. Strik denne lækre herresweater med strikkekit til 126 kr.

Sweater med aranmønster til konfirmanten – Str. 13/14 årHerresweater med aran mønster

Skøn sweater der kan strikkes i str. 13/14 år. Denne herresweater er strikket med det smukke aran strikkemønster. Det er en skøn udfordring at strikke for den erfarne strikker. Der sker nemlig hele tiden noget nyt. Sweateren kunne være fin til konfirmanden på den store dag. Strikkekittet til denne flotte herresweater kan du købe for 240 kr.

Køb Drops Garn billigt her

Strik herresweater, hue og halstørklæde til mænd

I dette strikkekit medfølger der garn til både herresweater, hue og halstørklæde. Det hele i det utrolig bløde Drops Andes garn. Huen er one size og halstørklædet i ribstrik måler ca. 150 cm i længden og 18 cm i bredden. Den lækre sweater kan strikkes i str. S/M – L – XL – XXL.

Køb Drops Garn billigt her

Andet strik til mænd

Hvis du nyder at strikke til mænd, så behøver det ikke være en herresweater. Det kan også være en strikket hue, vanter, eller halstørklæde. Der er faktisk mange muligheder når vi snakker strik til mænd. Vi må være ærlige at sige, at de fleste strikkere er kvinder.

Derfor bliver det meste strik til mænd produceret af kvinder, herunder også strikkede herresweatre. En anden dejlig ting at strikke til mænd er et halstørklæde. Der findes mange fine strikkeopskrifter på halstørklæder til mænd, som ofte er meget mere lækre end dem man kan købe i butikkerne.

Retstrikket halstørklæde til mænd

Skønt strikket halstørklæde til mænd. Det farveskiftende garn giver en smuk effekt, og skaber lidt farve i vinteren. Det er et billigt strikkekit til kun 72 kr. i alt.

Klik for at komme igang med at strikke det retstrikkede halstørklæde 

Strikket halstørklæde til mænd

Endnu et dejligt strikket halstørklæde

Dette stilet halstørklæde skal strikkes i det bløde, men holdbare Drops Fabel. Det er oprindeligt strømpegarn. Det er et uldgarn, men stadig er enormt godt til at holde formen, selv efter mange vask, da det også indeholder nylon. Strikkekittet til halstørklædet koster kun 58,50 kr. Få fat i strikkekittet lige her

Gratis strikkeopskrift på hue til mænd

Alpakauld er noget af det blødeste uld, der findes. Det kan bruges direkte på kroppen, da det ikke kradser. Alpakaulden er ikke behandlet med nogen former for kemikalier og miljøet bliver derfor ikke skadet under bearbejdningen af ulden. Denne hue er strikket i Drops Puna.

Strikket hue til mænd: gratis strikkeopskrift

Denne lækre huen strikkes på rundpind. For at ribben ikke bliver strikket for løst, skal du bruge rundpind str. 3,5. Til resten af huen skal du bruge rundpind str. 4,0.  Når du når til toppen af huen, kan det godt være svært at fortsætte på rundpinden. Så det være en hjælp at skifte strømpepinde str. 4,0.Huen strikkes i det bløde Drops Puna, der fås i 8 naturlige farver, som vil passe godt til de fleste garderober. Opskriften er gratis, og kan findes her.

Køb garn til huen lige her

Recent Posts