Hækle nusseklud til baby


Hvis du kan hækle, så er en hæklet nusseklud da det perfekte at lave til en lille. Du kan hækle den enten til din egen baby, eller til en venindes eller måske en i familien. Her finder du nuttede og nemme opskrifter på hæklede nusseklude.

Hvis du kan hækle og kender en baby – eller måske selv skal have en? – så er der næsten uanede muligheder for at hækle fine ting til den lille.

En hæklet nusseklud er et populært projekt at kaste sig over, både fordi det er nemt og hurtigt at hækle, men også fordi de små elsker at putte med en lille klud, som ikke er ligeså voldsom som en stor bamse. Og så ser det bare rigtig sødt ud, når baby putter med en hjemmelavet klud.

Perfekt barselsgave

En hjemmelavet gave kan bare noget lidt andet. Samtidig er det hyggeligt at lave, måske netop fordi det ikke tager så lang tid eller kræver særlig meget garn. Du kan garanteret finde noget bomuldsgarn blandt dine garnrester, og ellers koster bomuldsgarn ikk så meget at købe.

Mangler du inpsiration til hvordan nussekluden skal se ud, så finder du her flere forskellige bud på hvordan den kan laves.

De fleste udgaver er et form for dyrehoved og så den lille klud ved, som dyret enten holder fast i med hænderne eller også bare er vedhæng. En lille klud er nem og blød for små hænder at gribe fat i, og den kan hurtigt blive en dejlig tryghed for dem.

Find den perfekte opskrift på en hæklet nusseklud her på siden!

Søde hæklede nusseklude fra Jordemoderstrik

Disse nusseklude er ikke til at stå for. Det hækles med et lille dyrehoved, og en sød klud som dyret holder fast i. En virkelig sød klud, som baby kan putte med, og som er nem at gribe fat i. Det er et hurtigt og hyggeligt projekt, som du kan lave til din egen baby, eller en du kender.

Opskriften er gratis! Du finder den her – den er nem at følge, selv for nybegyndere.

Nem hæklet nusseklud med bamse

Hvis du er ude efter denne en sød og nem hæklet nusseklud med bamse, så bør du kigge forbi Tante Tråds opskrifter. Her finder du nemlig opskriften på denne fine klud. Den er hæklet i det blødeste velourgarn, som baby helt sikkert vil elske at gribe fat i.

Opskriften er gratis – find den her.

Nussefåret Fifi

Et hæklet får som nusseklud – bliver det sødere? Dette får er hæklet med de sjove popcorn-masker, så det ligner rigtig uld på et får. Samtidig bliver kvaliteten dejlig blød at nusse med.

Opskriften er nem og ligetil, og bestemt egnet som projekt til nybegyndere. Opskriften er lavet af Garngrammatik – find den her.

Den sødeste kanin

Denne kanin nusseklud er fra de polære opskrifter fra OJ hæklerier. Udover denne putteklud til baby, findes der mange flere søde hækleopskrifter til baby på siden, så den er bestemt et kig værd. Opskrifterne er købeiopskrifter. Denne koster 40 kr. og du kan købe den r her.

Sød rangle

Hvis du er blevet færdig med nussekluden kan du i stedet overveje denne søde bamse som også er perfekt legetøj til baby. Hvis den skal være rigtig sjov kan du sætte en rasleboks ind i, så baby kan få den til at sige noget, når han eller hun bevæger den. Den er nem at holde i.

Den hækles i blødt merinould, så den er dejlig at holde på. Hent opskriften gratis her.

Vælg mellem mange forskellige opskrifter

Du har virkelig meget at vælge i mellem, når du skal i gang med en hæklet nusseklud til baby. På nettet findes der et væld et opskrifter som du kan vælge i mellem, alt efter om din nusseklud skal være en kanin, elefant eller flodhest.

Selve kluden kan være i mange forskellige mønstre. Det nemmeste at gå til er nok “granny stribes”, men alt efter hvor erfaren du er med at hækle, så plejer opskrifterne at være ret nemme at følge. En putteklud er jo ikke det største projekt at gå i gang med.

Kluden er ofte firkantet, men den kan også være som en stjerne, hvilket også giver et flot resultat. Du kan lege med farver og striber, så kluden bliver rigtig flot og måske passer til barnets køn. Men du kan også sagens lave et hvidt får som jo fint passer til både drenge og piger.

Perfekt nybegynder-projekt

En lille trøsteklud er et perfekt projekt, hvis du ikke er vant til at hækle. Det er nemlig både nemt at gå til, og så får du faktisk noget rigtig nuttet og brugbart ud af det. Samtidig skal du ikke ud og investere flere 100 kr. i garn til projektet, så det er ikke nogen katastrofe hvis du går i stå undervejs eller resultatet ikke bliver helt som ønsker. Babyen vil garanteret gerne putte med kluden alligevel.

Recent Posts