Gratis strikkeopskrifter: Flotte PonchoerEn poncho er oplagt for både børn og voksne. Det kan være rigtig lækkert med en flot strikket poncho.

Vi har samlet en række rigtig lækre ponchoer her i indlægget. Det er ponchoer i mange forskellige afskygninger, og det er muligt at få strikket både gode vinterponchoer og sommerponchoer. Alt efter hvilket garn du vælger kan en poncho nemlig være perfekt året rundt.

I strikket poncho er dejlig som en ekstra trøje om vinteren, fantastisk som det ekstra lag som kan være nødvendigt udover forårsjakken inden det bliver ordentlig varmt og sidst men ikke mindst det oplagte stykke tøj at have med udenfor en sommeraften, når det begynder at blive lidt køligt.

Se strikkeopskrifter på strikkede ponchoer nedenfor

Foto: Jaqueline Fluri | Hendes Verden

Poncho med hul til arme

Denne poncho er uden ærmer, og har i stedet store huller i siden til armene. På den måde får du en poncho der går ned om kroppen, men uden at der er egentlige ærmer i. Opskriften er set hos damebladet Hendes Verden, hvor du guides grundigt igennem med billeder.  I opskriften anbefales Sandes garn.

Endnu flere opskrifter på poncho strik på vej

Vi har her på siden samlet en stor mængde poncho strik, og der vil hele tiden blive tilføjet flere spændende ponchoer til samlingen.

Vil du finde inspiration eller opskriften til dit næste strikkeprojekt, så kan du derfor altid finde det her på siden.

Tilføj denne side til dine foretrukne, så du altid har ideen til dit næste strik lige ved hånden. Kender du nogle som måske også gerne vil have inspiration til deres næste strikkeprojekt, så bliver vi selvfølgelig glade for hvis du deler denne side via e-mail, Pinterest, Facebook, Twitter eller hvad nu  måtte foretrække at dele viden online via.

Lige meget hvad, så håber vi at strikkeopskrifterne her på siden er noget du kan bruge. Har du selv kendskab til andre strikkeopskrifter, og/eller erfaring med nogle af disse, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenfor.

Recent Posts