Stor samling af gratis strikkeopskrifter: Flotte Ponchoer

gratis-strikkeopskrift-poncho-barn

En poncho er oplagt for både børn og voksne.

Det kan være rigtig lækkert med en flot strikket poncho. Vi har samlet en række rigtig lækre ponchoer her i indlægget. Det er ponchoer i mange forskellige afskygninger, og det er muligt at få strikket både gode vinterponchoer og sommerponchoer. Alt efter hvilket garn du vælger kan en poncho nemlig være perfekt året rundt.

→ Se endnu flere strikkede ponchoer her

I strikket poncho er dejlig som en ekstra trøje om vinteren, fantastisk som det ekstra lag som kan være nødvendigt udover forårsjakken inden det bliver ordentlig varmt og sidst men ikke mindst det oplagte stykke tøj at have med udenfor en sommeraften, når det begynder at blive lidt køligt.

Køb garn til poncho online

Det er både billigt og nemt at købe garn online. Samtidig er udvalget af garn større, når du vælger at købe det på nettet. Du kan garanteret finde det helt rigtige garn hos Rito.

Elsker du at strikke, så bliv del af vores nye Facebook gruppe.

Her kan du dele din viden om flotte strikkemønstre, hvilket garn der er passer til hvad og meget mere.

Vil holder dig selvfølgelig også opdateret på hvad der sker indenfor strikkeopskrifternes verden.

Gratis Strikkeopskrift på dejlig varm poncho

poncho-med-hueFørste strikkeopskrift vi har fundet er en oplagt poncho til når det er lidt koldt. Den er strikket i lækkert tyk garn og der er tilhørende hue med kvast i det samme garn, så du har et herligt sæt. Ponchoen har en meget fin flæsekant der giver den lidt ekstra.

Du kan se strikkeopskrift her

Super nem poncho

I lækker garn fra Garzato Fleece

rome-by-filato-onesize-garzato-fleece-2Her er en poncho som er virkelig nem at strikke med en pind 6. Du kan købe garn og strikkeopskrift i en samlet pakke. Der er flere forskellige farver at vælge i mellem.

Dette er et stykke elegant strik der kan bruges året rundt.

I skrevne øjeblik fås hele strikkepakken for kun 248 kr.

 

Gratis strikkeopskrift på en poncho med et lækkert strukturmønster

varm-ponchoStrikket med to helt ens rektangler, så får du her en både varm og flot poncho, som samtidig også er virkelig smart. Kanten på ponchoen bliver hæklet af en omgang hele vejen rundt.

Du kan se strikkeopskrift her

Farverig poncho med snoninger

Farverig poncho med snoningerPonchoen her bliver strikket af to lange ens firkantede stykker og giver et fantastisk slutresultatet. Længden er cirka 65 cm fra halsudskæringen og ned til spidsen. Det er vigtigt at du strikker i den rigtige strikkefasthed, for at få det bedste resultat, men ellers en ganske simpel og smuk strikkeopskrift.

Du kan se opskriften her

Gratis Strikkeopskrift: Utrolig varm og lækker poncho med knapper og krave

Poncho-knapper-og-kraveDette er en af de mere stilfulde ponchoer. Den er med knaplukning og så er den god og tyk, så du kan holde varmen. Den har en flot krav og kanter som er strikket i garn på en måde, så det ligner at kraven er lavet i pels. Et virkelig lækkert valg til en kold vinter.

Du kan se strikkeopskrift her

Festlig og farverig hæklet poncho

haeklet-ponchoPonchoen her er et oplagt valg til en halvkølig forårsdag eller en sommeraften, hvor det bliver lidt for koldt kun at gå rundt med en t-shirt. Den hækles i 5 forskellige farver, hvilket gør den farverig uden at den bliver for vild. Et virkeligt sødt valg.

Du kan se opskriften her

Køb garn til ponchoer online

Det er både billigt og nemt at købe garn online. Samtidig er udvalget af garn større, når du vælger at købe det på nettet. Du kan garanteret finde det helt rigtige garn hos Filato.

Strikket poncho i mohair

30-Poncho-strikkeopskriftHer får du opskriften på en let model som er strikket i mohair med striber af lange masker. Den er rigtig sød og giver de fleste kvinder et flot look. Den er oplagt at have med sig både forår, sommer og efterår.

Du kan se opskriften her

Kort poncho med fletmønster

poncho-fletmonsterMed et rigtig sødt fletmønster bliver ponchoen her et virkelig sødt bud på dit næste strikkeprojekt. Den er rigtig sød i hvid som vist på billedet, men også oplagt i flere andre farver.

Du kan se opskriften her

Utrolig flot strikkesæt til poncho med ærmer

poncho-med-aermer-ala-arvingenslaegtningen-2Her finder du garnet til en yderst behagelig og smuk poncho som er strikket i Brushed Alpaca Silk og Drops Alpaca. Brushed Alpaca Silk garnet giver en luftig og dejlig let ponchoopskrift.

Garn til dette lækre strik koster i skrevne øjeblink 443 kr.

 

Gratis opskrift: Meget yndig strikket poncho med flæse

strikkeopskrift-Groen-poncho-280Dette er en super yndig kort poncho. Den bliver strikket med feminine flæser med klokkemønster.

Du kan finde opskriften her

 

 

Smuk skulderponcho med kvast

skulderponcho-280Dette er en rigtig skøn skulderponcho med kvast, som er herlig at være i besiddelse af hverenten du trænger til lidt ekstra varme ude eller indendørs.

Du kan se opskriften her

Endnu flere opskrifter på poncho strik på vej

Vi har her på siden samlet en stor mængde poncho strik, og der vil hele tiden blive tilføjet flere spændende ponchoer til samlingen.

Vil du finde inspiration eller opskriften til dit næste strikkeprojekt, så kan du derfor altid finde det her på siden.

Tilføj denne side til dine foretrukne, så du altid har ideen til dit næste strik lige ved hånden. Kender du nogle som måske også gerne vil have inspiration til deres næste strikkeprojekt, så bliver vi selvfølgelig glade for hvis du deler denne side via email, Pinterest, Facebook, Twitter eller hvad nu  måtte foretrække at dele viden online via.

Lige meget hvad, så håber vi at strikkeopskrifterne her på siden er noget du kan bruge. Har du selv kendskab til andre strikkeopskrifter, og/eller erfaring med nogle af disse, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenfor.

Køb bogen "Poncho og Pelerine"

14 opskrifter for kun 50 kr

poncho-bogVil du gerne have endnu flere gode opskrifter på ponchoer, så giver denne bog dig muligheden for billigt at få hele 14 strikkeopskrifter der både er flotte og nemme at stikke. En poncho kan bruges hele året rundt, og med bogen får du en let vej til rigtig gode strik.

4 replies
 1. Kirsten Terp
  Kirsten Terp says:

  Hej, jeg er meget interesseret i at få opskrift og garn til en poncho her på jeres hjemmeside. Det er ca det 3. øverste billede på hjemmesiden. Teksten til ponchoen lyder sådan: Super nem poncho. I lækkert garn fra Garzato Fleece. Her er en poncho som er nemt at strikke med en pind 6. Du kan købe garn og strikkeopskrift i en samlet pakke …..

  Svar
  • superadmin
   superadmin says:

   Hej Kirsten

   Mange tak for din kommentar. Det var et strikke kit som de havde inde på Filato, men af en eller anden årsag er den ikke mere online på deres site. Jeg vil undersøge hvordan det kan være, og kan forhåbentlig vende tilbage med et svar snart.

   mvh
   Rolf

   Svar
 2. Anette
  Anette says:

  Hejsa.

  Jeg er meget interesseret i opskriften til den øverste poncho i hvid til barn. Den ser ud til at være strikket, men kan ikke finde opskriften når jeg klikker på Gratis stikkeopskrift ovenover.

  Hilsen
  Anette

  Svar
  • Maria Nielsen
   Maria Nielsen says:

   Hej Anette. Vi kan desværre ikke finde opskriften fra billedet, som du har set. Jeg håber dog, at du kan finde nogen andre fine ponchoer til børn. Prøv evt. at tage et kig hos Filato, hvor du udvikler deres egne opskrifter. Du kan se en af dem her: https://strikkeopskrift.com/putte-poncho

   Mvh Maria / strikkeopskrift.com

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *