Garnskåle


Med en garnskål bliver det super nemt at holde styr på dit garn. I den kan du nemlig ligge din garnnøgle, mens du strikker eller hækler. Så har du styr på den, og du undgår filtret garn. Desuden er en garnskål bare super hyggelig at have, når man elsker at lege med garn. Her kigger vi på flotte udgaver af den brugbare skål.

Måske har du allerede set eller oplevet de populære garnskåle, eller også har du aldrig hørt om dem før. Uanset hvad, så bør du kigge nærmere på de flotte skåle vi har samlet her på siden.

Læs videre og find ud af hvad du kan bruge en garnskål til, og ikke mindst hvor du kan købe din egen til en billig pris.

Hvad er en garnskål?

En garnskål er helt kort fortalt en skål, der holder styr på dit garn. Skålen er både hyggelig og praktisk på den måde, at du ikke behøver tænke på, at garnet filtrer sammen mens du hækler eller strikker.

Du kan især få glæde af skålen, hvis du laver noget med flere farver, så du har gang i flere nøgler på én gang. Det kan nemlig hurtig blive bøvlet, hvis det hele filtrer sammen.

Med en skål til garnet, så undgår du løbende at filtre dit garn ud og samtidig behøver du ikke være bange for, at dit garnnøgle smutter fra dig.

Har du børn eller dyr i hjemmet, så kan det også være praktisk med en garnskål. Så er garnet nemlig ikke lige til at tage og løbe væk med, hvilket naturligvis kan være frustrerende når du er midt i noget.

Vælg den rette skål til din stil

Selvom skålene har mange praktiske funktioner, så kommer vi nok ikke uden om at den også er til fordi den er pæn og dekorativ.

Derfor skal du naturligvis vælge en skål som passer til din stil og den måde du synes den skal se ud på.

Her har vi samlet både garnskåle i træ, sjove garnskåle og billige garnskåle, så du nemt og hurtigt kan finde den du har lyst til at anskaffe dig.

Garnskål i teaktræ

En flot skål i træ, som er perfekt til at holde styr på garnet. Udover den flotte slids, er der i skålen tre huller. Så der er plads til i alt fire farver garn heri.. Skålen er smukt udformet i teaktræ.

Sjov garnskål

Denne skål er helt sikkert til den sjove side. Den er nemlig formet som en enhjørning. Ude i siden har skålen en slids samt to huller, hvor du kan føre garnet igennem. Dette er også en af de billige garnskåle, da den er set til 169 kroner i skrivende stund.

Panda garnskål

Endnu en sjov og anderledes garnskål, denne gang formet som en sød og nuttet panda. Skålen har ører, næse, mund og er næsten ikke til at stå for. Denne garnskål er set hos forhandleren Hobbii der har masser af garn og tilbehør dertil.

Flot skål fra KnitPro

Denne garnskål er anderledes end mange andre på markedet, da den er firkantet, og garnet føres igennem på en lidt anden måde end mange andre skåle. Det er heller ikke den billigste model, da den koster 399 kr. Til gengæld er den flot og i høj kvalitet, som man kender det fra andre produkter fra KnitPro. Den er set hos den online butik hobbii.

Garnholder i træ

Dette er ikke en skål, men derimod en pind hvorpå du kan placere dit garnnøgle. Det kræver dog, at du har et nøgle som kan dreje rundt.

Denne garnholder er perfekt til projekter, hvor du bruger meget garn og måske endda bruger det ganske hurtigt. Denne holder til garn er set hos Yarnliving, en online butik med garn & tilbehør.

Garnskål med smukke dekorationer

Smukke blade og dekorativt mønster – denne garnskål fra KnitPro er noget for sig selv. Den har en perfekt størrelse til dit garn. Skålen er håndlavet, og har små gummidutter under sig for at stå godt fast mens du hækler eller strikker. Set hos Yarnliving til 299 kroner.

Garntaske med garnholder

Hvis du ikke har lyst til at købe en garnskål, kan du faktisk bruge denne taske til det samme. Der er plads til masser af garn i den, og i låget er der en lynlås du kan åbne. Herfra kan du lade nøglet løbe.

Garnet vil måske ikke glide så nemt som fra en skål, men princippet er det samme. Denne taske er set her.

Lav din egen garnskål

Er du selv eller en du kender fiks på fingrene, så er det faktisk muligt at lave din egen garnskål.

Du kan lave den i keramik, hvis du har mod på det, men det er også en mulighed at lave en i træ, hvis du har færdighederne til dette.

Alternativt kan du købe en træskål og selv lave huller og slids i den til garnet. Somme tider kan du også finde hjemmelavede garnskåle på markeder og andre steder hvor folk har deres egne stande med.

Her vil de typisk koste en smule mere end i online butikker, men til gengæld får du også en helt unik og håndlavet garnskål.

Køb billigt ind online

Når du handler online finder du både større udvalg og ofte til billigere priser end i butikker.

Derfor er vi her på strikkeopskrift.com store foretalere for at købe garn og tilbehør online. Her kan du nemlig frit vælge mellem alverdens farver, garntyper og meget andet.

Hvis du er ked af, at der kommer til at gå lang tid inden du kan gå videre med dit projekt, så skal du ikke bekymre dig om det. Rigtig mange online garnbutikker har nemlig lynhurtig levering, så du allerede dagen efter har dit garn i hænderne.

Det er ikke kun garn, der er billigt online, du finder også billige strikkepinde, filtkugler til tæppe, mange strikkeopskrifter og meget mere.

Recent Posts