Garn til karklude


Skal du i gang med at strikke karklude, så skal du have fat i noget bomuldsgarn. Men bomuldsgarn er ikke bare bomuldsgarn. Der findes forskellige kvaliteter og blandinger og det er ikke alle, der er lige egnet til karklude. Læs med her, og find det rette garn til karklude.

Det er heldigt for dig, for bomuldsgarn er både billigt og nemt at få fat i. Det kan sagtens tåle vask på 60 grader, så du kan holde dine klude hygiejniske og rene.

Drops Paris er et populært bomuldsgarn, og du kan købe det med mængderabat lige her.


Mangler du gode opskrifter på strikkede karklude: Se gratis opskrifter her.


Vi har alle karklude i køkkenet, og blandt andet derfor er det et oplagt projekt, hvis du ikke ved hvad du skal strikke. Mange strikker sine egne klude til køkkenet, fordi der er mange nemme og gratis opskrifter tilgængelige. Derudover er det et super hyggeligt projekt at kaste sig over.

Køb bomuldsgarn til dine klarklude på tilbud her

Fordele ved at strikke dine egne karklude

Strik dine egne klude og du får meget mere end en standard kedelig klud fra de farverige engangs-pakker.

  • Et hyggeligt og nemt strikkeprojekt
  • Leg med farver og mønstre
  • Slip af med plastik-klude
  • Billigt projekt – bomuldsgarn er super billigt
  • En sød værtindegave

Er du nybegynder er der god grund til at give dig i kast med en strikket karklud. Det kan næsten ikke blive nemmere, for du kan strikke karklude med rene retmasker, hvilket er den nemmeste maske at strikke. Er du mere garvet kan du lege og variere dine klude i det uendelige med farver, mønstre osv.

Strik med bomuldsgarn

Karklude bør strikkes med bomuldsgarn, da det kan tåle at blive vasket på høje temperaturer. Selvom der står 30 eller 40 grader på bandarollen, kan alt 100% bomuld tåle 60 eller 90 grader, hvilket er nødvendigt for at holde en høj hygiejne i køkkenet. Med klarklude gør det heller ikke så meget, hvis de bliver en smule skæve eller krymper lidt.

Læs også om Kludekræmmerens nemme Klude er noget for dig – se mere om bogen her.

Recent Posts