Blocking måtter – Det kan du bruge dem til


Det smarte ved blocking måtter er, at de kan bruges til at gøre dit tæppe eller sjal jævnt og pænt. Det er en ret simpel teknik, som alligevel betyder virkelig meget for resultatet. Læs med her og find ud af mere om hvordan du bruger disse smarte blocking måtter.

Der er ikke meget ved at have hæklet eller strikket et smukt sjal, og det så viser sig at være vind og skævt, så man måske ikke engang kan se det flotte mønster i dit arbejde. Her kommer blocking måtter til din hjælp. På disse måtter kan du nemlig med såkaldte T-pins spænde dit arbejde ud i våd tilstand. Herefter vil det tørre og opnå den form du ønsker.

Det er en blocking måtte

Blocking måtter er store puslespilsagtige brikker, der kan sættes sammen til en stor plade. De er lavet i hård skumgummi og minder meget om de legegulve man kan købe til babyer.

Når du har lavet noget i for eksempel bomuld eller uld kan det godt være svært at få til at passe i formen, og her kan disse måtter altså hjælpe dig på vej.

At bruge måtterne er en både nem og billig måde at give dit arbejde et ekstra flot udseende. Det bedste er at du kan købe alt hvad du skal bruge billigt online. Som regel køber du måtterne i pakker på for eksempel 9 stk., hvilket for de fleste vil være rigeligt til at blokke dit arbejde.

Vælg mellem forskellige farver, så du kan få dem du helst vil have. Læs videre og find ud af hvor du køber dine måtter.

Blocking måtte fra infinity hearts

Skumgummimåtte i blå farve. Sættet består af 9 stykker. Hver enkelt blockingmåtte er 32 x 32 cm og du kan selvfølgelig sammensætte dem efter behov, så de passer til dit projekt. Måtterne er 1 cm i høje og er i skumgummi i udmærket kvalitet.

Måtte i beige / brun

Her ses en måtte i en anden farve. Hvilken farve du vælger kommer an på hvad du fortrækker at kigge på. Det er dog en god ide at vælge en anden farve end dine projekter, da det så bliver nemmere at se arbejdet.

Spænd arbejdet ud med T-pins

Brug disse særlige nåle til at spænde arbejdet ud, når du skal blokke det. De findes fra lidt forskellige mærker, men de kan næsten det samme. Disse er nogen af de billige hvor du får en hel æske til kun 69 kroner.

Også genialt som tumlegulv til baby

Hvis du også har en baby i huset, så er skumgulvet også genialt som legegulv til den lille. Disse blokke er ensfarvede, hvilket der ikke er mange legegulve der er. Så hvis du leder efter et ensfarvet legegulv der ikke er en farvelade i hele stuen, så er dette en mulighed.

Et skumgulv til baby er super smart, når baby skal tumle rundt på gulvet og generelt bare sidde og lege.

Blokking måtter er nemme at holde rene, og er samtidig blødt og godt underlag til baby. Du kan vælge et i neutrale farver eller et i mange farver.

Smarte skum puslebrikker til gulv

Alle blocking måtter og skumgulve er sat sammen af store puslespilsbrikker. Så kan d nemt samle gulvet på flere forskellige måder, og det fylder ikke meget når det skal pakkes væk.

Recent Posts