Black Friday uldgarn


Køb et lager af lækkert og blødt uldgarn på Black Friday. Så har du nok garn til hele vinterens projekter, men uden at du behøver at betale fuld pris! Her på siden guider vi dig videre til de bedste Black Friday tilbud på garn.

Mangler du uldgarn, eller garn i det hele taget, så er der vist ikke nogen bed dag til at købe det, end på Black Friday. Her på siden kan du komme direkte videre til de bedste tilbud på alle typer af garn, også uldgarn, bomuldsgarn, akrylgarn og meget mere.

Se de vilde Black Friday tilbud på garn her

Se også den store oversigt med Black Friday tilbud her

Køb ind til vinterens projekter

Har du også ambitioner om at strikke eller hækle en masse lækkert tøj, babystrik, sjaler, tæppe, eller poncho i løbet af efterår vintermånederne? Både jul og vinter er den perfekte anledning til at strikke julepynt eller varme halstørklæder og vanter. Indkøb et stort lager af garn til en lav pris. Jo mere du køber, jo mere sparer du! Tjek prisnedsættelserne nu.

Hvad er Uldgarn?

Uldgarn er det mest populære garn, når vi ser på garns popularitet verden over. Det kan bruges  til mange ting men er især populært til beklædning og tæpper. Uld er et naturligt materiale der holder dig varm men uden at det føles kvælende. Uld kommer fra dyr, men ikke nødvendigvis fra får. Alpakauld kommer for eksempel fra lamaer. Der er også typer som mohair, kashmir osv., som er de mere esklusive garntyper der også koster mere normalt.

Uld kan også bruges til filtning. Her skal det dog være tykt uld der ikke er spundet.

Der er rigtig mange muligheder, og uanset hvad du vælger, så er uldsgarn bare et virkelig dejligt at arbejde med og have på.

Hvorfor skal du købe garn på Black Friday tilbud?

Køb det lækreste uldgarn til lave priser, så du har nok til flere måneders strik. Med et lager af lækkert rødt uldgarn og strømpegarn kan du strikke hyggelige, bløde sokker eller du kan gå amok med at strikke de sødeste nissehuer.

Garn har ingen holdbarhed og bliver ikke for gammelt, så der er god grund til at købe ind mens prisen er lav. Det er dog nødvendigt at opbevare dit garn tørt og lunt så det ikke bliver ødelagt af fugt eller mød. Køb  en garntaske eller brug en plastikkasse, bedroller eller lignende til at opbevare garnet. Så er det beskyttet for støv og snavs. Det er ikke en god ide at opbevare det udenfor i et skur eller lign. Går der først møl eller fugt i det bliver det ødelagt. Hav det i stedet i et skab eller under sofaen.

Recent Posts