Black Friday bomuldsgarn


Mangler du bomuldsgarn, så er der ikke nogen bedre anledning til at købe det, end på Black Friday. Her på siden guider vi dig videre til de bedste tilbud på netop bomuldsgarn på Black Friday, eller Sort Fredag, som det også kaldes.

Køb lækkert bomuldsgarn i dag

Gå ind på Rito, der har et stort udvalg af lækkert bomuldsgarn, uldgarn, strikkepinde og meget mere. Køb garn på tilbud inden priserne sættes op igen.

Husk også at tjekke vores store oversigt med Black Friday tilbud med garn

Bomuldsgarn

Køb ind til vinterens projekter

Du har garanteret planer om at strikke en hel masse lækkert i løbet af de kolde måneder, der venter. På jul og vinter er den perfekte årstid til at strikke. Så hvorfor ikke indkøbe et stort lager af lækkert garn, som du kan kaste dig over?

Hvad er bomuldsgarn?

Bomuldsgarn er et utrolig alsidigt garn som kan bruges til karklude, tøj, og hæklede bamser eller dukker. Måske kender du de populære hæklede amigurummi figurer, som skal hækles i bomuldsgarn str. 2,5. Du kan købe garn der er økologisk, bæredygtigt, egyptisk bomuld og meget mere. Mulighederne, og uanset hvad du mangler er bomuldsgarn bare et utrolig lækkert garn at arbejde med.

Hvor kan jeg købe billigt bomuldsgarn?

Hvis du er på udkig efter billigt garn er det en god ide at købe det online. Her er priserne nemlig meget lave sammenlignet med butikkerne, men uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Du finder meget garn fra populære mærker såsom drop, Mayflower osv. Som ikke koster særlig meget på nettet. Derudover er der også tit tilbud. Se bomuldsgarn på tilbud her

Hvor finder jeg gratis strikkeopskrifter?

Både Drops og Mayflower har et stort udvalg af søde strikkeopskrifter til damer, herrer og selvfølgelig en masse dejligt babystrik.

Hvornår er det Black Friday?

I 2020 falder dagen på d. 27 november. Dagen falder altid dagen efter Thanksgiving i USA, men det afholder vi jo ikke i Danmark så derfor er det ikke altid vi lige kan huske hvilken dag det er. Men heldigvis behøver du heller ikke huske på det – det eneste du behøver er at klikke dig videre herfra siden, og så kommer du direkte til alle de gode tilbud!

Hvorfor skal du købe garn på Black Friday tilbud?

Køb stort ind på Black Friday og fyld dit garnlager op! Så har du nok garn til mange måneders strik, men uden at du behøver betale fuld pris. mange penge at spare, da priserne presses helt i bund. Kig især hos Rito, der har et kæmpe udvalg af masser af kvalitetsgarn.
Husk at dit garn bliver ikke forældet, og det har ikke en holdbarhed, så længe det altså opbevares tørt og et sted uden møl, eller fugt. Køb evt. en garntaske eller lign. Til dit garn, og opbevar det i et skab. Det er ikke en god ide at opbevare det udenfor i et skur eller lign. Går der først møl eller fugt i det bliver det ødelagt.

Recent Posts