Bedste garn til babytæppe


Du leder efter det aller bedste garn til babytæppe, men du kan ikke helt beslutte dig. Lyder det bekendt? Så er du landet på rette side! Her finder du nemlig en stor guide til det bedste garn til babytæpper samt forslag til hvor du kan købe det billigst.

Læs videre og find den bedste garntype til den heldige guldklump!


Det mest populære garn verden over er uldgarn, og det er derfor heller ikke overraskende et meget populært garnvalg, når det kommer til at vælge det bedste garn til et babytæppe. 


Uldgarn er perfekt til babyer, da det regulerer deres kropstemperatur. Det holder dem derfor dejlig lune, men uden at de koger over under tæppet. Et babytæppe i uldgarn er derfor også perfekt til at putte med udenfor i barnevognen.

Bliver det en sommerbaby?


Men hvis babytæppet er til en baby, der kommer til verden om sommeren, så er uld måske ikke det bedste valg. I starten putter babyen jo mest indenfor og endda ofte ovenpå deres mor eller far. Derfor kan det hurtigt blive varmt med et uldtæppe.

Heldigvis findes der rigtig lækre alternativer, som er skønne og bløde mod babys hud!

Læs med her, og få gode ideer til, hvad det bedste garn til babytæppe er.

Indhold: 

 • Bedste uldgarn til babytæppe
 • Bedste bomuldsgarn til babytæppe 
 • Bambusgarn til babytæppe
 • Akrylgarn til babytæppe – det allergivenlige og vaskbare garn 

Uldgarn til babytæppe

Hvis du tror at uldgarn er kradsende og ubehageligt, så tro om igen. I dag bliver der nemlig lavet utrolig meget lækkert og blødt uldgarn, der er perfekt til babytæpper.


Faktisk findes der meget garn, der er decideret baby-garn. Det vil sige, at det er lavet decideret til babyer og deres sarte og bløde hud.

Babymerino fra Drops


En af de helt store klassikere indenfor uldgarn til babytæppe finder vi babymerinoen fra Drops som er en absolut favorit blandt mange. Garnet er meget blødt, og helt uden antydningen af krads. Tilmed fås det i mange flotte farver, så du kan vælge den perfekte farve eller farvekombination til babytæppet. Babymerino er klart blandt det bedste garn til babytæppe.

Du kan købe blødt uldgarn til babytæppe billigt her

Bedste bomuldsgarn til babytæppe

Bomuldsgarn er endnu et populært valg, når det kommer til at finde det bedste garn til babytæppe. Bomuld er dejlig blødt, og så er det et naturligt materiale, hvilket er en dejlig tanke, når nu det er til en baby.

Derudover er bomuldsgarn ofte ret billigt, hvilket bestemt også er en fordel, når nu man skal strikke et helt tæppe. Bomuldgarn er perfekt til sommerbabyer, da det ikke er lige så varmt som uld, men stadig rart for baby at putte i.

Men inden du bare køber det første og bedste bomuldsgarn, bør du dog lige læse noget, der er vigtigt at vide om bomuldsgarn. Læs videre og få svar! 

Måske har du overvejet økologisk bomuld?

Økologisk bomuldsgarn til babytæpper har vundet mere og mere frem. Grunden til dette er, at konventionelt bomuld fremstilles med utrolig meget skarp kemi, som er dårligt for både miljø og mennesker. Der vil altid sidde noget af kemien tilbage, når man køber garnet, og det er måske ikke så rart når nu det er til en lille ny. 

 • Økologisk bomuldsgarn er ekstra blødt
 • Det er uden kemi / markant mindre kemi end konventionelt
 • Det er mere miljøvenligt 

Derfor har vi valgt at fremhæve lækkert økologisk garn, som det bedste bomuldsgarn til babytæppe. 

Køb økologisk garn til gode priser her

Bambusgarn til babytæppe

Bambusgarnets unikke egenskaber gør det ideelt til baby – og børnestrik, og det er derfor også oplagt at bruge dette garn til et babytæppe. 

Bambusgarnet er meget fint og lækkert i kvaliteten, men først og fremmest er det virkelig blødt! Meget blødere end bomuld. Det er derfor genialt at bruge til babyer der jo har sart hud. 

Bambusgarn er: 

 • Blødt og let
 • Antistatisk
 • Antibakteriel
 • Leder fugt væk fra huden – er tempererende
 • Bæredygtigt

Bambusplanter er et bæredygtigt materiale, da det dyrkes uden pesticider, og bambusplanten vokser utrolig hurtigt. De hurtigste planter vokser op til 50 cm på en dag! 

Fordi bambusgarnet er så fint kan du overveje at strikke i dobbeltgarn, så tæppet får lidt tykkelse.

Find udvalg af bambusgarn her

Akrylgarn til babytæppe

Hvis du tænker at akrylgarn bare er lavet af plastik, og det derfor er no-go til babystrik, så tro om igen. Akryl har faktisk en lang række fordele, som bestemt er værd at overveje! Desuden fås det i flere lækre kvaliteter. Læs videre og lad dig inspirere… 

 • Nemt at vaske og holder formen vask efter vask  – garnet kræver ikke særlig vaskemiddel eller lign.
 • Bedste alternativ til uld – mange er allergiske overfor uld og nogen babyer tåler det ikke mod huden. Akrylgarn er dejlig varmt og blødt, men ikke kradsende 
 • Vegansk garn – Akrylgarn fremstilles helt uden brug af uld fra dyr, og det er derfor et godt valg for den miljøbevidste og for veganeren 
 • Akrylgarn er billigt! – en stor fordel, når du skal i gang med et tæppe 

Køb godt og billigt akrylgarn til babytæppe her 

Recent Posts