Baby strik: Søde bloomers


Kender du til de moderne strikkede bloomers til baby? Hvis du skal strikke til baby kan du overveje at gå i gang med et par af de søde strikkede bloomers til de mindste. Bloomers er ligesom et par små shorts, men som poser lidt ud. Det ser super sødt ud med strømpebukser under, eller blot som de er, på en varm dag.

Her finder du inspiration og opskrifter til søde strikkede baby bloomers!

Gratis opskrift på babybloomers

Den dygtige blogger Marie har på sin blog Luksuskrea lavet denne fine gratis opskrift, som vi har fået lov at henvise til. De strikkes i perlestrik med ribkanter i livet og ved benene. Der er også et sødt bindebånd, så babys bloomers ikke falder ned.

På siden er der en nem opskrift, som du kan følge uden du behøver at være den mest erfarne strikker i verden.

Gå til den gratis opskrift her.

Sødt babysæt

Hos Hobbii finder du opskriften på dette fine sæt til baby, inkl. strikkede babybloomers, shorts og en cardigan.

Opskriften er fra Go Handmade, og koster 69 kroner. Vær opmærksom på, at der ikke følger garn med i prisen, men dette skal købes ved siden af.

Køb opskriften og garn her.

Søde stribede baby shorts

Hos Familiejournalen finder du denne søde og gratis strikkeopskrift på babyshorts, som er lige til at gå i gang med. Det er nemlig bare almindelig glatstrik.

De er virkelig nuttede udenpå bleen, og kan alt efter farverne være søde til både drenge og piger.

Gå til den gratis opskrift her

Babyshorts med fine tøfler til

Fineste babyshort eller bloomers med hulmønster, til en meget heldig baby. De kan bruges med strømpebukser under, som det ses på billedet, eller de kan blot bruges som de er. Gratis opskrift kommer til ved at klikke her!

Til opskriften skal du bruge dette babyuldgarn, som er noget af de blødeste, der findes.

Er du vild med retro strikkeopskrifter?

Strikkede babybloomers er på mange måder en retroinspireret strikkeopskrift. De seneste år er disse retro-opskrifter blevet mere og mere populære, og de fås i efterhånden mange udgaver og varianter.

Strikkebog med retroopskrifter

Denne bog af Lene Holme Samsoe indeholder en masse lækre opskrifter på babytøj og børnetøj. Alle opskrifterne er rent faktisk gamle, men er blevet fortolket og har fået et moderne twist.

Så hvis du er vild med babybloomers – så vil du med garanti også synes om opskrifterne i denne bog.

Køb bogen til en billig pris her!

Sådan strikker du tøj til en baby

Det er både hyggeligt, nemt og billigt at strikke til baby. Læs her lidt om hvordan du kommer i gang.

Garnvalg

Når det kommer til babystrik er de fleste glade for at bruge garn, der primært består af naturlige materialer. Det vil sige uldgarn, bomuldsgarn, mælkegarn eller bambusgarn.

Der må gerne være kunstgarn som akryl i også, men hvis det for eksempel kun er akrylgarn kan det være svært for huden at ånde i. Omvendt er akryl både billigt og nemt at vaske, samt det kradser ikke. Så her må du gøre op med dig selv, hvor meget akrylgarn eller polyester du kan acceptere.

Strik gerne lidt stort!

Forestil dig at bruge timevis på en strikket trøje til baby, og så er den for lille. Ikke så fedt, vel?

Når du vælger hvilken størrelse du skal strikke babytøjet i, er det en god ide at vælge nummeret større, end baby egentlig er. En stor trøje kan sagtens bruges med ærmer, og så gør det ikke noget der er plads til at vokse.

På nogen af de shorts eller strikkede baby bloomers her på siden kan de snøres ind i livet med en snor. Det gør det også en del nemmere at finde nogen som baby kan passe.

Recent Posts