Køb dit garn online til Black Friday priser. På denne dag bliver priserne skruet helt i bund, og det gælder om at være hurtig. Ofte gælderne priserne kun så længe lager haves.

Køb garn på Black Friday

Mange køber stort ind på Black Friday, netop fordi der er så mange penge at spare. På dansk kaldes dagen for Sort Fredag (direkte oversat), men det er nu mest den engelske version der bruges.

Spar penge på Black Friday 2017 | Sort Fredag

Køb dit garn på Black Friday tilbud, og spar virkelig mange penge. Du kan med fordel købe garn til dine næste mange projekter på denne dag. En fantastisk god grund til at få shoppet noget nyt garn til dine kreative ideer.

Herunder har vi samlet de bedste Black Friday tilbud på garn.

Leder du efter billigt garn på Black Friday / Sort fredag?

Black Friday hos Rito! Voldomt mange penge at spare

Rito er en garn og hobby butik, som i forvejen har meget lækre priser på deres garn fra alle de lækre mærker. Til Black Friday bliver priserne presset ekstra i bund, og det er muligt at købe MASSER af garn til virkelig gode priser.

Du finder garn på Black Friday tilbud hos Rito LIGE HER

Filato -masser af procenter på strikkekits og garn

Filato er en god webshop, når det kommer til billigt garn og strikkekits. Filato har deres egne designere, hvilket gør butikken anderledes end andre garnbutikker. Se om du kan finde en af Filatos egne, lækre strikkekits på tilbud i anledning af Black Friday!

Du finder de gode Sort Fredag tilbud på garn LIGE HER

Hobbii – Stort udvalg af lækkert garn på tilbud

Er du til god kundeservice og hurtig levering, er garnbutikken Hobbii bestemt værd at tjekke ud på Black Friday. Her er der meget dejligt garn og flotte opskrifter på tilbud.

Black Friday hos Hobii – find lækkert garn med procenter HER

Kukuk garnbutik – spar penge på Black Friday

Kukuk har masser af lækkert garn til dine strikkeprojekter. Blandt andet det bedste uldgarn og bomuldsgarn. Kig ind på siden, og se om du kan gøre et kup på sort fredag!

Gå til Kukuk og se om der er noget for dig – Gå til butikken

Hvad er Black Friday?

Black Friday har sin oprindelse i USA, hvor butikkerne sætter priserne voldsomt ned, for at komme af med varene inden de nye kommer.

Konceptet er kommet til Danmark i løbet af de seneste år. For hver år er Black Friday blevet en større og større succes. Black Friday 2017 forventes at slå rekorder for salg, også inden for garn og hobby.

Hvornår er det Black Friday?

I 2017 falder Black Friday på d. 25. november. Dagen er, som navnet hentyder, en fredag. Der er altså rig mulighed for at spare nogen penge lige op til weekenden.

Hvorfor skal du købe garn på Black Friday tilbud?

Der er flere grunde til at købe sit garn på Black Friday. For det første er der naturligvis mange penge at spare, da priserne presses helt i bund. Heriblandt især hos Rito, der har et kæmpe udvalg af det lækre Drops garn, og mange flere artikler inden for hobby.

At købe garn på tilbud har flere fordele. Garn bliver ikke forældet, og det har ikke en holdbarhed. Der er derfor god mulighed for at fylde hele dit garnlager op med nye lækre sager. Du kan købe masser af strikkekits, som du kan hygge dig med.

Køb julegaverne med det samme

Rigtig mange udnytter Black Friday til at købe julegaverne med det samme. Her kan du nemlig få mange af de samme varer på tilbud, som er fuld pris i hele december. Så kender du en sød kreatrice, der ønsker sig garn, er Black Friday en meget oplagt mulighed for at få dette købt.

Hvor er de bedste tilbud på garn Black Friday?

Her på siden har vi samlet en oversigt over hvor du kan købe det billigste garn på tilbud. Der er virkelig store besparelser at hente på Black Friday 2017, og det kan derfor godt betale sig at kigge lidt rundt hos de forskellige online garnforhandlere.

Køb garn online på Black Friday 2017

Når du køber dit garn online får du det til en billigere pris end i butikkerne. Garnet leveres næsten altid allerede dagen efter bestilling, og med billig fragt. Køber du for over 500kr., får du som regel fri fragt. Når du køber det på Black Friday, er der endnu flere besparelser at få. Så mangler du garn til julestrik, eller noget andet, så er det en god ide at købe det på Black Friday.

Køb strikkekits på Sort Fredag

Strikkekits er en god ide at købe på tilbud. Her får du nemlig et samlet kit med både opskrift og tilhørende garn. Du kan selv vælge farve på garnet. Så behøver du ikke bekymre dig om hvad du skal bruge garnet på.